Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Noordoost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 40.000 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Wo 26 jul

Badeendenrace in de Piushaven in Tilburg

Op woensdag 26 juli, tijdens de kindermiddag van de Tilburgse Kermis, kleurt de Piushaven in Tilburg geel. Duizenden zwemgrage badeendjes duiken het water in en gaan met elkaar een race aan. De opbrengst van dit geweldige evenement komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Huis.

Lees verder
Thumbnail
Do 3 aug

Straight-Line Summer School Training in Tilburg

Op donderdag 3 augustus begint de Straight-Line Summer School Training in Tilburg. Nils Janssens van Straight-Line Business School verzorgt deze training en verklaart waarom ondernemers vaak niet bereiken wat écht belangrijk is voor hen.

Lees verder
Thumbnail
Do 31 aug

Ter Zake Business Lunch in Den Bosch

De Ter Zake Lunch bij BurgGolf Haverleij Den Bosch is een lunchbijeenkomst voor bedrijven uit verschillende branches in de regio Den Bosch. In een gezellige sfeer kun je hier kennis maken met andere bedrijven en elkaar verrijken met elkaars expertise. Een mooie manier van kennis delen en om in contact te komen met andere ondernemers.

Lees verder
Thumbnail
Vr 1 sep

Tilburg Ten Miles

Dit jaar organiseert CZ de Tilburg Ten Miles, een hardloopevenement voor iedereen.

Lees verder
Thumbnail
Di 5 sep

Startersdag ‘s Hertogenbosch op dinsdag 5 september

Op dinsdag 5 september organiseert Startersdagen.com in samenwerking met Rabobank ’s Hertogenbosch en Omstreken en Interpolis een gratis startersdag in de Gruyterfabriek in ’s Hertogenbosch. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud of oriënterende starters.

Lees verder
Thumbnail
Do 7 sep

Fontys Hogeschool start open cursus Big data

Vanaf donderdag 7 september is het mogelijk de 20 weken durende cursus Big data te volgen aan de Fontys Hogeschool ICT. De cursus is zowel bedoeld voor ICT’ers op het gebied van datasystemen als voor professionals met interesse voor big data op de zakelijke markt. Een cursus voor mensen die zich willen ontwikkelen tot data practioner.

Lees verder
Thumbnail
Do 7 sep

Bourgondisch ’s-Hertogenbosch pakt door op culinaire oorsprong

Bourgondisch ’s-Hertogenbosch pakt tijdens de 31e editie door op de oorsprong van ‘hét culinaire evenement van de Brabantse hoofdstad’, namelijk de culinaire basis en het etaleren van de Bourgondische heerlijkheden. Méér foodbeleving, méér restaurateurs en wederom een aantrekkelijk workshopprogramma. Het evenement vindt plaats in het tweede weekend van september.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven