Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Féju heeft samenwerking Athlon verlengd

Di 18 Jul 2017

Féju Automatisering & Telecommunicatie heeft haar contract met Athlon Lease verlengd met vijf jaar. Onlangs mochten 10 Féju medewerkers hun gloednieuwe auto ophalen bij Arend Auto in Oisterwijk. Dat werd natuurlijk een mooi feestje.

Lees verder
Thumbnail

20-jarig jubileum Elektroshop.nl

Di 18 Jul 2017

Een bedrijf met bijna 20 jaar geschiedenis in de online elektrotechnische detailhandel.

Lees verder
Thumbnail

Nieuwe hotelkamers Landgoed Huize Bergen klaar

Di 18 Jul 2017

Waar vroeger kassen vol tropische planten stonden zijn de 39 nieuwe hotelkamers van Landgoed Huize Bergen in Vught nu klaar om gasten te ontvangen.

Lees verder
Thumbnail

Gezelligheid met nieuwe Rabo Starter van het Kwartaal “De Reis van 5”

Di 18 Jul 2017

Een belevenis aan tafel, dat is het gezinsspel ‘De Reis van 5’ ontwikkeld door Brenda Janssen en Merel Vingerhoets, alias Kapitein Bakboord en Kapitein Stuurboord. Op 21 juni lanceerden zij het spel met een waar piratenfeest in de Efteling. Hiermee werd hun droom om de gezelligheid aan tafel terug te brengen werkelijkheid.

Lees verder
Thumbnail

Erik van der Most benoemd tot directeur Q-Concepts

Di 18 Jul 2017

Vanaf 1 september komt Erik van der Most, huidig Directeur Particulieren & Private Banking Rabobank ’s-Hertogenbosch en omstreken, Q-Concepts versterken als Directeur.

Lees verder
Thumbnail

Bonheur Horeca Groep bereidt zich voor op de toekomst

Di 18 Jul 2017

Ton Gimbrère maakt plaats voor nieuwe generatie managers.

Lees verder
Thumbnail

Frank van Mosselveld nieuwe algemeen directeur RKC Waalwijk

Ma 17 Jul 2017

RKC Waalwijk heeft een nieuwe directeur. Oud-speler Frank van Mosselveld, die sinds twee jaar reeds in een commerciële functie actief is bij de Waalwijkers, neemt per direct het stokje over van de vertrokken Remco Oversier. Van Mosselveld droeg negen seizoenen het geelblauw van RKC Waalwijk om de schouders.

Lees verder
Thumbnail

Eigenzinnige Bas Groenendijk start Basta! voor eigenzinnige senioren

Ma 17 Jul 2017

Sociaal ondernemer Bas Groenendijk is gestart met Basta! eigenzinnig leven. Basta! is gevestigd in Vlijmen en werkt regionaal in en rondom Den Bosch, Vught, Heusden en Waalwijk (de Langstraat). Basta! levert een bijdrage aan ‘het plezierig en makkelijk ouder’ worden. Bas doet dit als persoonlijk assistent (PA) en er bestaat een Basta! belservice voor de eigenzinnige senior van nu.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven