Word nu lid!

Een lidmaatschap van Regio Business/BOB betekent dat je op alle mogelijke manieren in contact komt met je doelgroep: persoonlijk door het bezoeken van BOB Events, online via het platform regio-business.nl en offline via het zakenmagazine. En dat voor slechts 295,- per jaar voor vier personen!

Regio Business/BOB is actief in de regio's Noordoost-Brabant, Midden-Brabant en West-Brabant. Als lid ben je welkom op alle BOB Events (12 BOB Borrels en 6 BOB Masterclasses). In elke regio organiseren we vier BOB Borrels per jaar op bijzondere locaties en twee BOB Masterclasses met sprekers als Jos Burgers, Remco Claassen en Jan van Setten. Op de BOB Borrel verwelkomen we je persoonlijk met een feestelijk drankje en geniet je van een verzorgd buffet of walking dinner. Alleen de overige drankjes zijn voor eigen rekening. 

Je bent ook welkom op de overige acht BOB Borrels en vier BOB Masterclasses in de andere twee regio's. Op de BOB Borrels komen gemiddeld zo'n 500 bezoekers. Je kunt deze BOB Borrels met meerdere collega's bezoeken. Effectief netwerken? Bekijk voorafgaand aan een BOB Borrel wie er komen en maak een afspraak bij het BOB Meetingpoint.

Ook online en via het zakenmagazine bereik je je doelgroep, bekijk alle voordelen van het lidmaatschap aan de rechterzijde. 

Bedrijfslidmaatschap

Slechts 295,- per jaar
Word nu lid

· Toegang tot alle BOB Events voor vier personen
· Een algemeen bedrijfsprofiel
· Persoonlijke profielen van jou en collega's 
· Zes keer per jaar het zakenmagazine Regio Business
· Eigen zakelijke nieuwsberichten plaatsen
· Eigen zakelijke evenementen aankondigen

Terug naar boven