Workshop SEO schrijven voor Google in Den Bosch

Marketingbureau Kleur organiseert op donderdag 3 mei in Den Bosch een workshop SEO schrijven voor Google. In deze workshop werk je de hele dag aan de tekst van jouw website. Je gaat dus met een SEO geoptimaliseerde webtekst naar huis. De basis is dan gelegd.

Kleur

Veel mensen maken de tekst van een website ‘er even bij’. Of schrijven een goede en interessante blog, maar die is onvindbaar op Google. Dit terwijl websitetekst en vooral SEO schrijven voor Google of SEO copywriting zó belangrijk is voor je potentiële klant en Google (en andere zoekmachines).

Jouw klant wil duidelijke en goed leesbare webteksten. En Google is een robot en kan niet ‘lezen’, tenzij je je webtekst schrijft volgens bepaalde SEO-spelregels. Als je deze spelregels niet (goed) toepast, mis je kansen op Google en is je website slecht online vindbaar voor jouw (potentiële) klanten. Het is voor je online vindbaarheid een must om je webteksten SEO-proof en actiegericht te schrijven. Want dit geeft je meer verkeer op je website en vergroot je kans op business.

Resultaat Workshop SEO schrijven voor Google
- je hebt een basiskennis over SEO Schrijven voor Google;
- hiermee schrijf je jouw SEO websitetekst of blog;
- je weet hoe je jouw zoekwoorden vindt;
- je weet welke zoekwoorden voor jou relevant en lucratief zijn;
- je leert alle nieuwste tips & tricks over SEO, dan ben je helemaal up-to-date;
- je weet waar je op moet letten om je teksten leesbaar en actiegericht te houden voor jouw klanten;
- je werkt met een stap-voor-stap-plan dat je voortaan gebruikt voor al je SEO webteksten.

Datum en tijd
Donderdag 3 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Locatie
Den Bosch

Kosten
Deelname kost 227 euro per persoon, exclusief btw.

Aanmelden en meer informatie
Je kunt je aanmelden voor deze workshop. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@marketingbureaukleur.nl of bellen naar 06-48489640.