Online BMD-Netwerkbijeenkomst: De ins en outs van remote auditen

De BMD Netwerkbijeenkomst staat in het kader van remote auditen. Het nieuwe normaal kan nog maanden aanhouden. Hoe moet dat met de geplande audits? Het aantoonbaar voldoen aan de wet- en regelgeving blijft onontkoombaar en het certificaat dient behouden te blijven. Niet doorgaan is geen optie!

BMD

Hoe zorg je ervoor dat een audit op afstand zo optimaal mogelijk gebeurt? Denk aan de voorbereiding, tools en communicatie-informatieoverdracht. Welke ervaringen zijn er in de praktijk opgedaan de afgelopen maanden? De adviseurs van BMD zitten regelmatig aan beide kanten van de tafel en delen graag de ins & outs om toekomstige remote audits soepel te laten verlopen.

Deze online BMD-Netwerkbijeenkomst is interessant voor iedereen die opziet tegen een geplande remote audit en voor iedereen die nieuwsgierig is naar de ervaringen en tips van vakgenoten

Co-creatie
Het delen van ervaringen en tips over remote auditen vanuit de praktijk geeft de vakinhoudelijke verdieping tijdens deze BMD Netwerkbijeenkomst. Wil je vooraf vragen of ervaringen inbrengen die interessant zijn om tijdens de Netwerkbijeenkomst aan de orde te stellen, dan kun je dat vermelden op het aanmeldformulier onder opmerkingen. BMD ziet graag alle vragen en ervaringen uit de praktijk tegemoet.

Datum en tijd
Donderdag 3 december van 09.00 tot 11.00 uur.

Kosten
BMD Advies biedt geïnteresseerden graag de mogelijkheid om eenmalig vrijblijvend deel te nemen aan het BMD-Netwerk. 

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.