BOB Inspiratiesessie met Joost Leenders Do 4 Maart 2021

Page thumbnail

Blijf optimaal presteren

Datum Donderdag 4 Maart

Waar Maaspoort Sports & Events

Adres Marathonloop 1 5235 AA 's Hertogenbosch
Routebeschrijving


Programma
14.30 uur - 15.00 uur
Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur - 16.00 uur
Inspiratiesessie I met Joost Leenders
16.30 uur - 17.00 uur
Ontvangst met koffie en thee
17.00 uur - 18.00 uur
Inspiratiesessie II met Joost Leenders

Tijdens de BOB Inspiratiesessie brengen we ondernemers samen om elkaar in kleine groepen te ontmoeten en kennis te delen. Deze eerste BOB Inspiratiesessie staat onder leiding van Joost Leenders. Joost is sparringpartner en prestatiecoach voor topsporters, artiesten en ondernemers. Door te werken met individuen als Memphis Depay en Ronnie Flex en bij teams als Ajax en team JumboVisma, waar de druk hoog is en prestaties worden gevraagd, weet Joost wat het vergt om de optimale prestatie uit jezelf en je team te halen.

We gaan het met hem en de deelnemers hebben over ondernemen in coronatijd: wat kun je als ondernemer doen om scherp te blijven? Hoe kun je optimaal blijven presteren? Wat kunnen we van elkaar leren? Ons doel is om ervoor te zorgen dat je accu na deze sessie weer helemaal opgeladen is!

BOB Inspiratiesessie coronaproof
We hebben een aangepast concept ontwikkeld. Veilig en binnen de richtlijnen. De BOB Inspiratiesessie is toegankelijk voor maximaal 2 personen per organisatie. En onze leden hebben uiteraard voorrang. 

Inspiratiesessie I:        15.00 uur - 16.00 uur
Inspiratiesessie II:       17.00 uur - 18.00 uur

Over Joost Leenders

Joost 240x 300

Joost Leenders is sparringpartner en prestatiecoach voor topsporters, artiesten en ondernemers. Door te werken met individuen als Memphis Depay en Ronnie Flex en bij teams als Ajax en team JumboVisma, waar de druk hoog is en prestaties worden gevraagd, weet Joost wat het vergt om de optimale prestatie uit jezelf en je team te halen. Hij kent als geen ander de keiharde wetten om tot succes te komen. ‘Zowel ondernemers als topsporters en artiesten hebben een continue onrust en staan altijd aan. Zijn vooral bezig met hun ambitie.’ Joost is naast prestatiecoach ondernemer binnen de Talent Academy Group.

Maaspoort Sports & Events
Met haar vele mogelijkheden is Maaspoort Sports & Events een unieke accommodatie in Nederland. De accommodatie kent vele faciliteiten en vele ruimten die kunnen worden gebruikt voor een scala aan evenementen. Sportevenementen, entertainment, maar ook bedrijfsactiviteiten kunnen perfect worden georganiseerd. De enorme capaciteit van de grote hal maakt dat de locatie uitermate geschikt is voor grootschalige sportevenementen en entertainment. Daarbij zorgen de vele vergaderruimten ervoor dat Maaspoort Sport & Events (MSE) je bedrijf de juiste mogelijkheden biedt om te vergaderen of via diverse originele activiteiten aan teambuilding en het groepsproces binnen je bedrijf te werken.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkevents onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Events, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. Door het beperkt aantal plaatsen per inspiratiesessie hebben onze leden voorrang. (meer informatie over het lidmaatschap).

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBInspiratiesessie


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Stephan Lammerts van Bueren
GewoongoedeWiFi.nl

Chantal van de Zandschulp
De Ondernemingswaarde

Annemarie Jansen
Volta Consultants

Danny van der Geugten
Vandergeugten Consultancy

Marchel Mol
Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf

Harrij Meijs
ErgonoMeijs

Freek van Wijk
Forward Fiscalisten

Natalina Pennacchioni
Schouten & Nelissen

Willem Sikkers
Lucht & Ventilatie