BMD Advies: Training Intern Auditen; Risk Based in Tilburg

Op 4 april organiseert BMD Advies Zuid-Nederland een training Intern Auditen; Risk Based in Tilburg. Een praktische invulling van de ISO 19001. De training is bedoeld voor medewerkers die binnen de eigen organisatie interne audits gaan uitvoeren of begeleiden.

BMD

Deze training is gebaseerd op de recent verschenen ISO 19011 Richtlijnen voor het uitvoeren van audits van managementsystemen. Deze richtlijn is aangepast omdat ook interne audits tegenwoordig worden uitgevoerd op basis van kansen en bedreigingen. Hiermee is deze richtlijn ook goed toepasbaar op de ISO normen 9001, 14001 en 45001 die de HLS structuur volgen.

Tijdens deze training wordt het uitvoeren van interne audits nader belicht, er worden werkwijzen aangereikt voor het selecteren van auditonderwerpen, er wordt stil gestaan bij het voeren van auditgesprekken en interviewtechnieken en het opstellen van een overtuigende auditrapportage.

Is jouw bedrijf  gecertificeerd volgens een van de ISO normen 9001, 14001 of  45001, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het interne audit programma, voer je zelf interne audits uit of maak je deel uit van het interne audit team? Dan is deze training iets voor jou.

Datum en tijd
Donderdag 4 april van 09.00 tot 16.30 uur.

Kosten
De kosten voor deze training bedragen 625 euro excl. btw.

Locatie
BMD Advies Zuid-Nederland
Dr. Hub van Doorneweg 89
5026 RB Tilburg

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze training.