BOB Zomerborrel bij Kasteel Maurick in Vught Wo 4 Juli 2018

Page thumbnail

Zonnig sfeertje 'op hoog niveau'

Datum Woensdag 4 Juli

Waar Kasteel Maurick, Vught

Adres Maurick 3 5261 NA Vught
Routebeschrijving


Programma
15:30 uur - 16:00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16:00 uur - 17:00 uur
BOB Masterclass met Cyriel Kortleven
17:00 uur - 18:00 uur
Ontvangst BOB Zomerborrel met welkomstdrankje
18:00 uur - 18:15 uur
Officiële opening door Bert Pauli, gedeputeerde provincie Noord-Brabant
18:15 uur - 18:45 uur
BOB Talkshow met Jan Timmer
18:45 uur - 21:00 uur
Diverse culinaire verrassingen
21:00 uur - 23:00 uur
Sfeervol entertainment

Er was eens een prachtig kasteel in Vught, waarin ondernemende mensen elkaar vrolijk ontmoetten op hoog niveau. Geen sprookje maar de BOB Zomerborrel van woensdag 4 juli bij Kasteel Maurick. Tegen die tijd is het bijna zomervakantie, wat bijdraagt aan een ontspannen sfeertje, samen met de feestelijke omgeving en de culinaire verwennerij van eigenaren/gastheren Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo. Wanneer je je wil verdiepen alvorens een drankje te bestellen kan dat tijdens de BOB Masterclass van Cyriel Kortleven om 15.30 uur. Genieten van het verhaal van Jan Timmer in een entertainende setting is mogelijk om 18.15 uur bij Henrike Brouwer in de BOB Talkshow.

BOB Masterclass met internationaal topspreker Cyriel Kortleven 'Ladders & Bananen: survivalkit voor professionals in verandering'

Pictures _Cyriel Kortleven _BW-HR 125   Veranderingen vinden steeds sneller plaats en hebben vaak een grotere impact. Als professional dien je ook continu te veranderen om jouw klanten bijzondere producten en diensten aan te bieden. Internationaal spreker, auteur van vier boeken, Master of Interaction, Inspirator en Certified Speaking Professional Cyriel Kortleven helpt je tijdens de BOB Masterclass vastgeroeste patronen te doorbreken en je weer te laten dromen (YES). Leer diverse tools om op zeer korte termijn een groot aantal alternatieven te bedenken (AND). Experimenteer met concrete Nano-acties en leer van je rakelingen (ACT). Laat je inspireren door voorbeelden & praktische tips en tools om zo de kracht van ‘Yes And Act’ te ervaren. 

Philips-icoon Jan Timmer in de BOB Talkshow 

Jan Timmer 125    Jan Timmer wordt vaak herkend als ‘die man van Philips’. Hij was een bekend gezicht van tv in de jaren ’90 toen hij als president-directeur van Philips regelmatig de media haalde met de grootscheepse Centurion reorganisatie van het elektronicabedrijf. Jan is inmiddels 85 jaar jong en woont met zijn vrouw op een prachtige plek in Oisterwijk. Tijdens zijn carrière maakte hij de meest fantastische dingen mee. Zo introduceerde hij de allereerste cd met dochterbedrijf Polygram, danste de twist met Chubby Checker, dronk thee met The Girl From Ipanema zelf en ging in onderhandeling met de Ethiopische keizer Haile Selassi. Om protocollair achterwaarts diens troonzaal te verlaten, met twee levensechte leeuwen bij de deur. Jan Timmer tekende onlangs al zijn verhalen op in een boek en is onze gast in de BOB Talkshow van woensdag 4 juli bij Kasteel Maurick in Vught. Wij vinden het een eer en verheugen ons op deze icoon van een ondernemer.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Kom vrijblijvend kennis met ons maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. Wij zorgen voor het welkomstdrankje en het eten, de overige drankjes zijn voor eigen rekening.(meer informatie over het lidmaatschap).

Tweet over dit BOB Event met #BOBZomerborrel.

Houd ook onze BOB Update en social media in de gaten voor updates! Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Vul dan via deze link je e-mailadres in.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Dick van Balgooij
Sidekick-IT

Jacko ter Beek
Zacko Consult BV

Ingrid Lubbers
Mediation Connect Group

Eugène Smit
Smit & De Hart Advocaten

Chantal Verhoof
Beyond Scope

Chalana Gosens
Cherry Internet

Gert Dobbenberg
Cherry Internet

Jan Varossieau
P&O Profit

Bob Wierda
Adecco

Jeffrey Damen
Claeren Risicobeheersers

David Damen
Redd Redevelopers BV

Simone van Griethuijsen
Make Brands en Den Bolder

Jennifer Meijers
Cherry Internet

Jack Reimus
Reimus Makelaardij & Hypotheken

Rian van Gisbergen
Experientis

Otto Muller
Metmuller webservices

Marc van Beek
Q-Concepts

Hannes Leyn
Deykerhoff Accountants