ART Breda: inspirerende beurs voor kunst, antiek en design

Van 5 tot en met 13 september vindt ART Breda plaats. Deze editie vindt wederom plaats in de evenementenhal Breepark, gelegen aan de A27, op een steenworp afstand van het centrum van Breda.

Art Breda

Geniet van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland. ART Breda biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20e eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance. Daarnaast brengen dertig galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

Datum en tijd
zaterdag 5 september: opening voor genodigden 14.00 – 20.00 uur
zondag 6 september t/m zondag 13 september: 11.00 – 18.00 uur

Kosten
Regulier: 15 euro
Jongeren van 12 tot 18 jaar: 10 euro
Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding: gratis

Locatie
Breepark
Bavelseparklaan 10
4817 ZX Breda

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van ART Breda