BOB Academy bij Bestronics Di 8 November 2022

Page thumbnail
Aantal bezoekers: 50 bezoekers
Locatie: Bestronics

Digitalisering en automatisering van de industrie, oftewel: Industry 4.0.  Een actueel thema dat bij bijna alle maakbedrijven speelt. Het was afgelopen dinsdag onderwerp van een goed gesprek tijdens de BOB Academy bij Bestronics in Veldhoven.

Eigenaren, broers en voor deze gelegenheid gastheren Anton en Hans van Limpt ontvingen een vijftigtal bevlogen Brabantse collega-ondernemers die allen aan het roer staan van een bedrijf in de maakindustrie, techniek, logistiek, productie, chemie, bouw en onderhoud. Oftewel: Made in Brabant!

Na een hartelijke ontvangst en een korte introductie werden de deelnemers rondgeleid over de werkvloer – en kregen daarmee dus echt een kijkje achter de schermen van dit mooie bedrijf. Na een inspiratievolle rondleiding volgde een goed gesprek over hoe de digitalisering van productieprocessen binnen Industry 4.0 eruit ziet onder leiding van Hans, Anton en eigenaar van Regio Business Mariëlle Ploegmakers.

De volgende BOB Academy is op 26 januari bij ROC Tilburg Scholen voor Techniek. Een van de belangrijkste vormgevers van de benodigde industrie-brede transitie. De maakindustrie en het onderwijs hebben elkaar daarbij harder nodig dan ooit. Maar ze kunnen niet zonder elkaars input! 

De foto’s zijn gemaakt door Indicia