Charity Diner voor Tilburgs Maatje

Op 9 januari vindt een Charity Diner voor Tilburgs Maatje plaats bij de Commanderie, in Tilburg. Het gaat om een driegangen diner voor 30 euro per persoon, inclusief welkomstdrankje met hapje.

Charity Diner

Organisator is Amber van Kollenburg, ze zit in het examenjaar van de evenementenopleiding van De Rooi Pannen. ‘Door eigen ervaring weet ik hoe belangrijk, maar ook leuk, het maatjeschap kan zijn. Ik zou het dan ook heel leuk vinden als je samen met mij dit goede initiatief helpt.’

De avond start om 18.00 uur met een welkomstdrankje en borrelhap. Tijdens het driegangen diner is er een loterij, waarmee geweldige prijzen te winnen zijn. Deze zijn belangeloos beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis. De opbrengst van het Charity Diner gaat naar Tilburgs Maatje, waardoor meer maatjes kunnen worden geworven voor dit initiatief. Als Tilburgs Maatje word je gekoppeld aan een kwetsbare Tilburger. Een Tilburger die bij je past en die je met regelmaat ziet.

Datum en tijd
Dinsdag 9 januari van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Kosten
30 euro per persoon.

Locatie
Commanderie
Rielseweg 861, Tilburg

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen. Kijk hier voor meer informatie over Tilburgs Maatje.