Vrouwen aan het roer

Tijdens het seminar zullen er gastsprekers aanwezig zijn die expert zijn op dit gebied en zij hebben een topfunctie binnen hun organisatie. Ellen Vermeer, Directeur HR bij Hoppenbrouwers Techniek, en Kristel Groenenboom, Directeur Container Service C. Groenenboom weten precies wat het inhoud om in een masculiene omgeving te werken.

Pexels -rodnae -productions -76485112

Sta jij open voor modern en toekomstgericht ondernemen en wil je verder kijken dan je misschien normaal doet? Meld je dan aan voor deze seminar bij Station88.

Goede werknemers zijn in deze tijd schaars en daarom is het belangrijk om vooroordelen op de werkvloer weg te nemen. Vrouwen kunnen net zo goed hun mannetje staan binnen een organisatie. Je hebt alleen diegene nodig die waarde biedt en echt het verschil kan maken.  

Tijdens het seminar zullen er gastsprekers aanwezig zijn die expert zijn op dit gebied en zij hebben een topfunctie binnen hun organisatie. Ellen Vermeer, Directeur HR bij Hoppenbrouwers Techniek, en Kristel Groenenboom, Directeur Container Service C. Groenenboom weten precies wat het inhoud om in een masculiene omgeving te werken. Zij zullen je alles vertellen over wat vrouwen als meerwaarde kunnen bieden binnen deze sectoren.

Meld je aan!