Workshop Zichtbaar op Internet van Quotes & Questions in Den Bosch

Quotes & Questions organiseert op maandag 12 juni de workshop Zichtbaar op Internet in Den Bosch. Tijdens deze workshop kun je met andere ondernemers en mensen uit het onderwijs de mogelijkheden van internet voor jouw business verkennen. Je gaat zelfs een proeffilmpje maken. Op je telefoon.

Quotes En Questions

Veel ondernemers laten omzet liggen op internet. Het leven van veel mensen in Nederland speelt zich online af. De een checkt nog voor het ontbijt zijn berichten op zijn telefoon. De ander kijkt tijdens zijn werkdag regelmatig op Facebook, LinkedIn of een ander platform waar hij zich bij heeft aangesloten en in de avond op weg naar huis willen mensen in de trein of wachtend in de file nog wel even wat berichten rustig lezen die ze in de wacht hebben gezet. Ze geven op internet ook veel geld uit.

Een kleine groep ondernemers weet de weg naar zijn doelgroep via de telefoon of de tablet wel te vinden. Heel simpel, door zich te verdiepen in vier zaken:
1. De boodschap. Wat wil ik mensen laten weten?
2. Het publiek. Voor wie ga ik waarde creëren?
3. De vorm. Wordt het een blog, een vlog, een aankondiging, een nieuwtje, een aardigheidje?
4. Het kanaal. Website? Facebook? LinkedIn? Twitter? Instagram? Snapchat?

Zoektocht
Misschien wil je je laten inspireren door ondernemers die succes hebben mede door actief en zichtbaar te zijn op internet. Ze staan op video. Logisch, want ze zijn druk met ondernemen. En hier heb je al meteen 1 van de belangrijkste winstpunten van het inzetten van bijvoorbeeld video in je dagelijkse werk. Je bent heel even online ‘in gesprek’ met je klant of potential terwijl je in real life keihard aan het werken bent. En soms bekijken klanten je video meerdere keren. Als hij leuk of interessant genoeg is. Soms sturen ze hem naar een ander. Kan die ook kijken wat jij te bieden hebt. Kleine ondernemers scoren vlot 500 views met 1 clip. Je moet er toch niet aan denken dat je 500 koude telefoongesprekken moet voeren of 500 keer een bakkie koffie moet gaan drinken om 10 klanten binnen te halen?

Datum en tijd
Maandag 12 juni van 09.00 tot 12.00 uur.

Kosten
De workshop is gratis te volgen.

Locatie
Seats2meet op het station in Den Bosch.

Aanmelden en meer informatie
Je kunt je aanmelden voor de workshop Zichtbaar op Internet. Klik hier voor meer informatie.