BMD Advies: Training Interne Auditen; Risk Based in Tilburg

Op 13 november organiseert BMD Advies Zuid-Nederland Training Interne Auditen; Risk Based in Tilburg. Een praktische invulling van de ISO 19001.

BMD 13 November

Deze training is gebaseerd op de recent verschenen ISO 19011 Richtlijnen voor het uitvoeren van audits van managementsystemen. Deze richtlijn is aangepast omdat ook interne audits tegenwoordig worden uitgevoerd op basis van kansen en bedreigingen. Hiermee is deze richtlijn ook goed toepasbaar op de ISO normen 9001, 14001 en 45001 die de HLS structuur volgen.

Tijdens deze training wordt het uitvoeren van interne audits nader belicht, er worden werkwijzen aangereikt voor het selecteren van  auditonderwerpen, er wordt stil gestaan bij het voeren van auditgesprekken en interview technieken en het opstellen van een overtuigende audit rapportage.

Is jouw bedrijf  gecertificeerd volgens een van de ISO normen 9001, 14001 of  45001, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het interne audit programma, voer je zelf interne audits uit of maak je deel uit van het interne audit team dan is deze training iets voor jou.

In een dag word je bijgepraat over de wijzigingen in de richtlijn ISO 19011 en krijg je handvatten om binnen jouw eigen bedrijf de interne audit weer nieuwe energie te geven.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met een van de adviseurs bij BMD, telefoonnummer (013) 8000 300 of direct inschrijven via de website.