Q-pe Academy: Internationale Handel in Vught

Laat je tijdens de Q-pe Academy: Internationale Handel meenemen in de wereld van internationale transacties, beheersen van valutarisico's en trade finance. Deze academy van Q-Concepts vindt plaats op woensdag 13 november in Vught.

Q-concepts

De internationale handel is voor Nederland van groot belang. Q-Concepts is in dat kader lid van de internationale AGN International organisatie. AGN International bestaat uit 200 leden in meer dan 80 landen, met circa 9000 professionals in dienst. Hiermee beschikt Q-Concepts over een groot internationaal samenwerkingsverband van lokale specialisten om je land-overstijgend van dienst te zijn. Zo kunnen zij je ondersteunen bij jouw audit en jaarrekeningcontrole en helpen zij je snel bij het vinden van een buitenlandse accountant of adviseur. Onderneem je al over de grens of heb je internationale ambities? Samen met de internationale AGN-partners helpt Q-Concepts ondernemers verder. Hoog tijd dus voor een Q-pe Academy over het onderwerp Internationale Handel.

Sprekers
Freerk ten Hoor van Ebury neemt je mee in de wereld van internationale transacties, beheersen van valutarisico's en trade finance.

Pieter Frolichs van Atlas Fiscalisten verzorgt een presentatie over de fiscale aspecten rond internationale handel. Aan de orde komen onderwerpen als een terugblik op de Brexit, transfer pricing, BTW en de diverse rechtsvormen.

Datum en tijd
Woensdag 13 november van 15.30 uur tot 18.00 uur.

Programma
15.30 uur Ontvangst
15.45 uur Openingswoord
16.00 uur Presentatie 'Internationale Handel'
18.00 uur Afsluiting en borrel

Locatie
Van der Valk Hotel Vught
Bosscheweg 2 in Vught

Kosten
Deelname is kosteloos.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze Q-pe Academy via info@q-concepts.nl of via de website.