5e editie van Asperges in het veld in Cromvoirt

Van donderdag 16 mei t/m zondag 2 juni vindt de 5e editie plaats van Asperges in het veld, een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Tweeënhalve week lang verrijst er weer een stijlvol pop-up restaurant direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges. Midden in de natuur op landerijen De Heihoorn in Cromvoirt gelegen in het grensgebied van ’s-Hertogenbosch.

Asperges

Een team van (sterren)koks bereidt, aan de velden van Verhoeven Asperges, culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat het team van chefs en kelners je in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van het land. Laat je verrassen door de mooie en smaakvolle aspergecreaties van de chefs.

Het stijlvolle restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 175 zitplaatsen. Maar natuurlijk kun je ook een lunch of diner reserveren voor 2 personen. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft sommelier van Benier Global Wines een mooie selectie gemaakt van verschillende wijnen welke naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

Private Dining Room
Nieuw dit jaar is de Private Dining Room. Deze aparte ruimte is 50m2 groot en is direct gelegen aan het overdekte terras aan de achterzijde van het pop-up restaurant. Het uitzicht is direct op de aspergevelden. Er is een mooie ovale tafel met luxe stoelen waar je met maximaal 20 personen plaats kunt nemen. In deze luxe omgeving is eigen bedieningsmedewerker inbegrepen. Deze zeer ervaren bedieningsmedewerker zal er voor zorgdragen dat het je aan niets ontbreekt. 

Rondleiding en zelf steken
Het is mogelijk om voorafgaand aan de lunch of het diner van kweker Erik Verhoeven een rondleiding te krijgen over de velden en te beleven hoe de asperges biologisch/dynamisch gekweekt worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken.

Gast-restaurants
Noble* ‘s-Hertogenbosch, De Heer Kocken* Vught, De Rozario* Helmond, Graphite by Peter Gast Amsterdam, ‘t Misverstant Vught, De Fuik Aalst, Ries eten en drinken samen met Auberge De Veste ‘s- Hertogenbosch, Flicka* Kerkdriel, Cercle des Gourmets de Bois le Duc Nieuwkuijk, Seasons ‘s-Hertogenbosch samen met Moor Wining & Dining Oisterwijk en Valuas* Venlo die kookt op de relatiedag van Makro.

 

Datum en tijd
16 mei tot en met 2 juni van 12.00 tot 15.00 uur voor de lunch en van 18.00 tot 23.00 uur voor het diner.

Kosten
De kosten zijn afhankelijk van de dag en het type gerecht.

Adres
Asperges in het veld vindt plaats direct aan de aspergebedden van kwekerij Verhoeven, gelegen aan het grensgebied met ’s-Hertogenbosch op de Landerijen de Heihoorn. Midden in de natuur. Je hoort er slechts de vogels fluiten.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en het reserveren van plaatsen kun je terecht op de website.