BMD-Netwerk: Energieneutraal ondernemen en Energiebesparingsonderzoeken in Tilburg

Roland Somers van Axxia en Henk Krols van BMD Advies Zuid-Nederland geven interactieve presentaties met de nieuwste inzichten over energieneutraal ondernemen en energiebesparingsonderzoeken. Op dinsdag 19 juni staat van 08.00 tot 10.00 uur op het BMD-kantoor te Tilburg het ontbijt voor je klaar.

BMD 19 Juni

BMD wil verdieping in het netwerk aanbrengen door uitwisseling met vakgenoten over ervaringen, problemen uit de dagelijkse praktijk. Krijg advies van je vakgenoten en leer van elkaar. Het doel is het kennispotentieel te vergroten, de deskundigheid van de betrokkenen te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren. In de vorm van cases denken de deelnemers mee, geven elkaar feedback, suggesties en oplossingsrichtingen. De deelnemers kunnen zelf een case aanleveren door dit te vermelden bij de inschrijving.

Sprekers
Roland Somers activeert de deelnemer om de eerste stap te zetten naar een duurzame, inclusieve en ecologisch impact neutrale bedrijfsvoering. De Duurzaamheid Scan heeft als doel om inzicht te geven in de wijze waarop bedrijven bijdragen aan Sustainable Development Goals (SDG’s) en maakt tevens de koppeling naar de positie van het bedrijf voor de bepaling van de bedrijfsstrategie duurzaamheid.

Henk Krols geeft een doorkijk in de ervaringen die BMD Advies Zuid-Nederland heeft opgedaan met energiebesparingsonderzoeken met name het uitvoeren van energieaudits in het kader van de Energy Efficiency Directive (EED). Hij deelt onder andere de Top 10 (technische) maatregelen die echt het verschil maken.

Datum en tijd
Dinsdag 19 juni van 08.00 uur tot 10.00 uur.

Locatie                       
BMD Advies Zuid-Nederland
Dr. Hub van Doorneweg 89
5026 RB Tilburg

Meer informatie en aanmelden         
Voor meer informatie klik hier. Opgeven kan door een e-mail met je gegevens te sturen naar secretariaat@bmdzuid.nl.