Ontbijtbijeenkomst BMD Advies in Tilburg

Op dinsdag 21 organiseert BMD Advies een ontbijtbijeenkomst in Tilburg met als onderwerp Informatieplicht energiebesparing: hoe werkt dat? Voor 1 juli 2019 moeten bedrijven de overheid informeren. Hoe voorkom je dat dit soort verplichtingen en ontwikkelingen je bedrijfsvoering niet frustreren? En hoe ga je om met wat veel mensen ervaren als een ‘bulkbegrip’?

BMD Zuid Ontbijt

Het BMD-Netwerk biedt medewerkers die verantwoordelijk zijn voor kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid die binnen het bedrijf een solofunctie hebben een mogelijkheid tot kennisuitwisseling.  Collega’s op afstand kunnen elkaar vier keer per jaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen, een kijkje in een andere keuken nemen én op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen.

Tijdens de ontbijtsessie van het BMD-Netwerk word je in korte tijd bijgepraat door energiespecialist Marcel Capello van BMD Advies Zuid-Nederland. Specialist Sietske Dane van AXXIA informeert je wat de actualiteit van de lijst met Erkende Maatregelen betekent in het licht van Duurzaam Ondernemen. Sietske: 'De meeste ondernemers die wij spreken, willen best en doen al best wel wat, maar zijn ook nog zoekende. In deze bijeenkomst gaan we aan de slag met heldere en bruikbare principes. Na afloop kun je zelf, proactief weer belangrijke stappen zetten, in de richting van een volhoudbare business en gezonde winst.'

Duurzaamheid op de agenda
Geen enkel bedrijf ontkomt aan CO2-reductie of het hergebruiken van eindige grondstoffen. De wettelijke verplichting om energie te besparen met behulp van de lijst met erkende maatregelen  is onderdeel van een grotere ontwikkeling. Is zo’n generieke lijst ook passend voor de specifieke situatie van je bedrijf? En dat kost wat, maar levert het ook wat op? Ons streven is: Winst door Duurzaam Ondernemen.

Datum en tijd
Dinsdag 21 mei van 08.00 tot 10.00 uur (inclusief ontbijt)

Kosten
De jaarlijkse kosten voor het BMD-Netwerk Nieuw bedragen per bedrijf 295 euro excl. btw

Locatie
BMD Advies Zuid-Nederland
Dr. Hub van Doorneweg 89                                       
5026 RB Tilburg

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de ontbijtbijeenkomst