Het Claranet Grenzeloze IT event

Tijdens het Grenzeloze IT-event van Claranet, in samenwerking met partners Expereo en Fortinet, brengen ze de wereld van grenzeloze IT, wereldwijde dekking, snelheid én security bij elkaar.

Security Testing

Ben jij internationaal actief? Met vestigingen in verschillende landen, of misschien zelfs op verschillende continenten? Of heb je verkoop partners die je wereldwijd bedient? Dan is je proces nog kritischer en tijdlozer, en uiteraard grenzeloos.

Met een operatie en activiteiten buiten Nederland komt er veel bij kijken om je proces onder controle te houden. Om iedereen binnen dat proces te kunnen voorzien van de juiste informatie, en te helpen met hun werk op locatie. Hoe exotisch die locatie soms ook is. De ontwikkelingen in de wereld van internationaal zakendoen, van internationale logistiek en productie volgen elkaar ook in razendsnel tempo op.

Macro-economische ontwikkelingen hebben invloed op de kosten van transport, productie, maar ook invloed op stabiliteit van jouw supply chain. En daarnaast heb je te maken met een steeds kritischere afnemersmarkt. Ook weer door de internationalisatie en het kostenniveau. Alternatieven worden sneller bekeken.

Als internationaal actieve organisatie moet je daarmee aan de slag, de dagelijkse operatie stabiel houden én voorsorteren op een nog effectievere en slagvaardigere organisatie voor de toekomst.

Formule 1 anno 2023: Tijdens een raceweekend bedraagt de totale hoeveelheid data die per auto wordt gegenereerd, inclusief video en aanvullende informatie, meer dan 1 terabyte en dit neemt aanzienlijk toe (met een factor twee of drie) wanneer de teams tijdens of na het evenement de nodige nabewerking van sommige gegevens uitvoeren. De hoeveelheid data die wordt rondgestuurd tijdens een race is overweldigend en de snelheid en betrouwbaarheid waarmee dat moet gebeuren is cruciaal voor het succes van het team. Hiermee kunnen teams tijdens elke race real-time analyses uitvoeren waarop ze hun strategische beslissingen baseren. De Formule 1 is niet meer de speeltuin van een paar fanatieke teams, maar meer dan ooit de plek die laat zien hoe IT je resultaten kan maximaliseren.

Tijdens dit event brengt Claranet alles van IT bij elkaar. Met 3 informatieve presentaties over de mogelijkheid om wereldwijde connectiviteit en security te bundelen tot één Borderless IT-dienstverlening waarmee je je niet druk hoeft te maken over de onderliggende infrastructuur, maar je volledig kan richten op de eigen business. Hierbij nemen de laatste ontwikkelingen door rondom de belofte van SD-WAN, wereldwijde cyberdreigingen én maatregelen die je ertegen kan nemen.

Klik hier om je in te schrijven!

Agenda:

13:00 – 13:30 Inloop
13:30 – 14:15 Sander Barens - Expereo, Global connectivity
14:15 – 15:00 Jasper Wubben - Fortinet, Cybersecurity, everywhere you need it
15:15 – 16:00 Bart Jacobs - Claranet, IT zonder grenzen
16:00 – 17:00 Robert Doornbos, IT; need for speed!
17:00 Afsluitende borrel

Voor wie?

Dit event is geschikt voor de volgende functies:

 • Chief Information Officer
 • Chief Information Security Officer
 • Chief Operating Officer
 • Chief Technology Officer
 • IT-architect
 • IT-director
 • IT-manager
 • Managing Director
 • Operations Manager
 • Security Manager
 • Security Officer

Wanneer:

Donderdag 22 juni 2023

Locatie:

De Mispelhoef
Oirschotsedijk 9
Eindhoven