24 juni: Opera op de Parade

Opera op de Parade keert terug met A Midsummer Night’s Dream en een Dream Along op donderdag 23 en vrijdag 24 juni op De Parade in ’s-Hertogenbosch.

Website Opera

En deze Dream Along is mogelijk een fantastische gelegenheid om uw relaties te fêteren op een avond genieten in het mooiste openluchttheater: onder de St. Jan in ’s-Hertogenbosch.

U kunt daar met uw relaties bijzijn: een ontvangst, een concert en een nazit voor 100 euro per persoon. U ondersteunt daarmee tegelijkertijd dit evenement met uw bedrijf.

Een Dream Along, waarbij het publiek niet meezingt met de operasterren maar mee-droomt en mee-neuriet met de allermooiste en bekendste klassieke symfonische muziek.

Naast philharmonie zuidnederland en Opera Zuid, is er een belangrijke rol weggelegd voor de solisten en laureaten van het International Vocalisten Concours. Solisten zijn Lenneke Ruiten sopraan, Claire Barnett-Jones mezzosopraan, Anton Kuzenok tenor en Stefan Asta bariton. Muzikale leiding heeft Martijn Dendievel.

Een programma met veel bekende titels en passend bij een zomerse avond in de buitenlucht. De muziek zal de luisteraars aanzetten om weg te dromen en het dagelijkse leven even los te laten, misschien zelfs te overstijgen.

Het programma op vrijdag 24 juni 2022

20.30 uur                     Ontvangst met een welkomstdrankje op het terras voor genodigden op De Parade

21.30 uur                     Dream Along

22.45 uur                     Nazit op het terras voor genodigden op De Parade met drankje en hapje

Voor meer informatie over alle mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Marie-José Meeuwissen, via verhuur@theateraandeparade.nl

Opera op de Parade is een initiatief van philharmonie zuidnederland, Opera Zuid en Theater aan de Parade i.s.m. Internationaal Vocalisten Concours en Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Fotograaf: Henk van Esch