3-weekse business retreat in Bali

CoworkParadise is een bijzonder internationaal concept in een nichemarkt, gericht op ondernemers die inmiddels een aantal jaren hun bedrijf runnen en toe zijn aan een volgende stap met hun business. Het bedrijf bestaat sinds 2015 en sinds die tijd heeft het 5 business retreats verzorgd in Bali. De 6e editie van deze 3-weekse mastermind business retreat vindt plaats op 25 februari. Er zijn slechts 12 plekken.

Cowork Paradise

Waarom is CoworkParadise bijzonder?

• Het concept werken en vakantie houden ineen, roept de reactie op: het zal wel meer vakantie zijn dan werken, leuk voor de belasting die aftrekbaar is. Niets is minder waar; er wordt volop gewerkt, gespart, geleerd en gedeeld.

• Je kunt ook in Nederland een business retreat volgen, waarom dan naar Bali?
1. Door 3 weken in een andere omgeving te zijn, weg van het bedrijf, wordt er ruimte gecreëerd en een klimaat geschapen waarin met openheid en respect mensen connecten, kennis delen en de synergie ervaren van de groep.
2. De paradijselijke omgeving en andere cultuur zorgt ervoor dat je uit je dagelijkse comfortzone wordt gehaald.
3. Fysiek ontstaat er door het tijdsverschil van 6 uur ook ruimte: even geen klanten of medewerkers die tijd vragen.

• De ondernemers bezitten bij elkaar een schat aan kennis en ervaring. In deze sfeer ontstaan er na een aantal dagen al nieuwe ideeën, vriendschappen, samenwerkingsverbanden en soms wordt er zelfs zaken gedaan. Het geeft aan hoe hecht de contacten zijn. De groep is 3 weken bij elkaar in een villa in Bali. Er wordt op werkdagen aan de business gewerkt vanuit het coworkcenter dat 24/7 beschikbaar en bereikbaar is en er zijn regelmatig presentaties en workshops van en door ondernemers.

• Dagelijks wordt er gezamenlijk gedineerd in telkens andere restaurants en verschillende keren worden er bijzondere trips gemaakt op het eiland met een enorm gevoel van vrijheid en wow factor.

• De groep van maximaal 12 directeur/eigenaren wordt vooraf per persoon gescreend d.m.v. een of meerdere skype gesprekken. Iedere deelnemer wordt pas toegelaten nadat voor CoworkParadise duidelijk is dat ze passen in de groep en waarde toevoegen. Deelnemers komen uit de hele wereld. In eerdere edities was er beperkt toegang voor Nederlandse ondernemers, dat is nu losgelaten.

Ben je avontuurlijk ingesteld, wil je werken op een van de mooiste locaties in de wereld, ben je toe aan het ontwikkelen van je bedrijf en ben je in staat om 3 weken online te werken, dan is CoworkParadise een welkome verademing en goede investering in de toekomst.

Startdatum
Dinsdag 25 februari.

Kosten
4995 euro exclusief btw en vlucht.

Locatie
Canggu, Bali, Indonesia

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website.