BOB Borrel bij RKC Waalwijk Wo 29 Maart 2023

Page thumbnail

BOB Talkshow met Jeroen de Bonth van Willy Naessens en Sander van Delft van JM van Delft

Datum Woensdag 29 Maart

Waar RKC Waalwijk

Adres Akkerlaan 2 5143 ND Waalwijk
Routebeschrijving


Programma
16.00 uur - 17.00 uur
Keveruitje
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel met een welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire gerechtjes
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow met Jeroen de Bonth en Sander van Delft
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Woensdag 29 maart zijn we met de BOB Borrel voor de vierde keer te gast bij RKC Waalwijk. We worden ontvangen in de stijlvolle én recent vernieuwde business lounge waar je uitkijkt over het veld waar de Geelblauwen de strijd aangaan in de EredivisieMet de oldtimer rit met Keveruitje, BOB Connect, de BOB Talkshow én BOB Soul zijn beleving en inspiratie niet te missen.  

Lekker rondrijden in een prachtige oldtimer door de mooiste wegen en paden van Brabant. Voorafgaand aan de BOB Borrel bij RKC Waalwijk op 29 maart start je met netwerken in een kever. Van 16.00 tot 17.00 rij je door het idyllisch Brabantse landschap met collega-ondernemers. Om 17.00 ben je weer tijdig terug bij het stadion van RKC Waalwijk en mis je niks van het BOB Borrel programma.

We keren voor de vierde keer met de BOB Borrel terug naar de Geelblauwen in Waalwijk. Waar we de laatste editie Van Mossel topman Eric Berkhof als talkshow gast hadden, zijn onze gasten van de 29e ook twee inspirerende mannen aan de top.  

BOB Talkshow met Jeroen de Bonth en Sander van Delft

Talkshow RKC Waalwijk (1) Jeroen de Bonth, directeur van bouwbedrijf Willy Naessens Nederland en Sander van Delft, vierde generatie binnen familiebedrijf JM van Delft & zn. zijn onze gasten tijdens de BOB Talkshow. Het van origine Belgische bedrijf Willy Naessens, is sinds 2015 gevestigd in Nieuwkuijk pal aan de A59. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfspanden in prefab-beton. JM van Delft & zn. is een echt Brabants familiebedrijf, gevestigd in Drunen, dat al meer dan 115 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het maken van aluminium en stalen ramen, deuren en gevels.

Willy Naessens Nederland en JM van Delft horen bij de selecte groep T-shirt sponsoren van RKC Waalwijk.  

Jeroen en Sander zien de betrokkenheid bij RKC Waalwijk als een belangrijk onderdeel van hun bedrijf. Niet alleen voor de brede zichtbaarheid maar ook voor het binden van medewerkers en het duurzame regionale netwerk dat de club met zich meebrengt.Hierover gaan Jeroen en Sander het gesprek aan met Theo Verbruggen op woensdag 29 maart.


Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks de BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

It's an inspiration, it's a celebration! 
Van 17.00 uur tot 20.00 uur brengen we je tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met andere ondernemende mensen in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers zorgen we voor de broodnodige inspiratie. Na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Thomas Ekkers
Fleet Facilities B.V.

Geert Baaijens
Baaijens Metaal

Wahine Wisse
Wahine Marketing

Karim Thys
LPC Transport & Logistiek

Michelle Altena
Balans Vastgoedbeheer

Iemke Bouwman
ZO internetbureau

Frank Mallens
Daléro Composites

Patrick Nouws
People Make Progress

Gian Ploegmakers
Regio Business

Joost Schuerman
Cushman & Wakefield

Gerry van Zantvoort
4 biohackers B.V.

Twan Willems
Claranet Benelux

Joost Groeneveld
Claranet Benelux

Vijai Jaddoe
Be IT

Danique van Roosmalen
Danique Dance & Entertainment

Daan Roeffen
Regio Business

Tim Ficken
All4people - HR adviesbureau