29 september: Balans Vastgoed Event

Interesse in de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt? We praten je op 29 september tijdens onze bijeenkomst in het Topshuis graag bij over belangrijke zaken voor jou als belegger.

Logo +lang -1920w2

Op deze unieke locatie kom je onder het genot van een drankje en walking dinner in contact met andere vastgoedbeleggers.

Tijdens het event zijn er verschillende sprekers:

 

Izaak Koppejan

Een van de sprekers tijdens deze bijeenkomst is Izaak Koppejan. In het dagelijks leven is hij werkzaam als belastingadviseur en tevens vastgoedinvesteerder. Enkele dagen na Prinsjesdag praat Izaak je graag bij over de meest actuele belastingmaatregelen waar jij mee te maken krijgt als vastgoedinvesteerder.

 

Michel Klaassen

Daarnaast is Michel Klaassen uitgenodigd, als vastgoedspecialist en eigenaar van Klaassen PBOV kan hij je alles vertellen over o.a. huurprijsoptimalisatie, het verbeteren van de energieprestaties en het verduurzamen van jouw vastgoed.

 

Michelle Altena

Na het aankopen van een appartement om te verhuren ben ik, Michelle Altena, in 2018 vanuit de logistieke sector in de vastgoedwereld terechtgekomen. Met de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heeft opgedaan op zak heb ik in 2022 Balans Vastgoedbeheer opgericht, om vastgoed eigenaren volledig te ontzorgen in alles wat met het verhuren van vastgoed te maken heeft. Ik vertel je hier graag meer over op 29 september. Zie ik je dan?

 

Praktische informatie:

29 september 2022 vanaf 16.00 uur – 22.00 uur

 

Programma:

16:00 tot 17:30 inloop met koffie & thee, netwerken

17:30 tot 18:00 Presentaties

18:00 tot 20:00 Walking diner

20:00 tot 22:00 Borrel & mogelijkheid om te netwerken

 

Locatie:

Het Topshuis in Vrouwenpolder

Dijkgraaf A.M. Gelukweg 1, 4354 RA Vrouwenpolder

 

Meld me aan voor dit vastgoed event