Festival Circolo: 20 t/m 31 oktober 2021!

Festival Circolo: dé plek voor zakelijke ontmoetingen met een artistiek randje. Verlang je ook zo naar een festival als vanouds? Een plek waar je met een gerust hart mensen ontmoet, geniet van een mooie voorstelling met een lekker drankje en een hapje achteraf.

Circolo 61ba 543e -22bc -4fe 8-a 7b 1-49369444d 3e 22

Festival Circolo: dé plek voor zakelijke ontmoetingen met een artistiek randje

Verlang dan maar alvast naar Festival Circolo! In de herfstvakantie strijken we met ons spectaculair circusfestival weer neer in het Tilburgse Leijpark.

Dit is dé plek om zakelijke relaties samen te brengen óf een toffe personeelsavond te organiseren. Sfeervol en veilig. Een inspirerende plek om weer eens oog-in-oog te staan met je relaties, partners of medewerkers. Even niet meer via een digitaal scherm de agendapunten van de meeting af vinken, maar op een prachtige locatie inspiratie opdoen en lekker bijkletsen. 

Festival Circolo in het Leijpark begint officieel op vrijdag 22 oktober en duurt tot en met zondag 31 oktober. Maar al vanaf 16 oktober kun je in een dertien meter hoge silo op het voorplein van Theater Tilburg genieten van de spectaculaire voorstelling L’Absolu. Rond deze voorstelling worden diverse catering-arrangementen aangeboden. Tevens is mogelijk om op 20 of 21 oktober exclusieve bijeenkomsten te organiseren in de prachtige (circus)tenten van Festival Circolo.

Lees alles over Festival Circolo en haar programma