Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Vr 29 mei

BMD Advies: Online training Intern Auditen; Risk Based

BMD Advies Zuid-Nederland organiseert een online training Intern Auditen; Risk Based. Een praktische invulling van de ISO 19001. De training is bedoeld voor medewerkers die binnen de eigen organisatie interne audits gaan uitvoeren of begeleiden.

Lees verder
Thumbnail
Do 4 jun

BMD Advies: Online training veilig werken met gevaarlijke stoffen

BMD Advies Zuid-Nederland organiseert een online training veilig werken met gevaarlijke stoffen. Met deze training krijg je handvatten om de veilige omgang met gevaarlijke stoffen op praktische wijze toe te passen binnen jouw bedrijf. Hiermee geef je op een juiste wijze invulling aan de geldende wet- en regelgeving en borg je de gezondheid van je medewerkers.

Lees verder
Thumbnail
Vr 5 jun

ElkaarOntmoeten.nl organiseert zeilweekend voor 50+ singles

Ben je 50+ en singel? Ga dan een relaxed weekend zeilen langs de Waddeneilanden en ontmoet gelijkgestemden. ElkaarOntmoeten.nl is geen vluchtige datingsite of -app. Een juiste klik ontstaat volgens hen wanneer je elkaar écht ontmoet. Daarom creëren ze gezellige activiteiten, zoals een zeiltripje naar de Wadden, waarbij je elkaar binnen een relaxte setting beter leert kennen.

Lees verder
Thumbnail
Ma 8 jun

Dutch Technology Week van 8 t/m 13 juni

Van ambachtelijke techniek tot hightech, van techniek in de zorg, in de kunsten, in productie en logistiek, Midden-Brabant bruist van de techniek. Techniek is overal, techniek is onmisbaar, en vooral: techniek is ontzettend gaaf en uitdagend om in te werken. Heel veel bedrijven, organisaties en opleidingen laten tijdens de Dutch Technology Week zien wat zij in huis hebben op het gebied van techniek.

Lees verder
Thumbnail
Do 11 jun

Uitreiking JOST Starterstrofee in Tilburg

Donderdag 11 juni wordt de JOST Starterstrofee uitgereikt in Tilburg. Vijf finalisten strijden om de titel Starter van het jaar.

Lees verder
Thumbnail
Vr 12 jun

Jeroen Bosch Rally

De Jeroen Bosch Rally vindt in 2020 plaats op 12 en 13 juni. Ben je op zoek naar een ideaal evenement om je netwerk in het bedrijfsleven binnen Den Bosch te vergroten en wil je dat op een sportieve en leuke manier doen? Dan is de Jeroen Bosch Rally een evenement dat bij uitstek geschikt voor je is.

Lees verder
Thumbnail
Vr 19 jun

Noctuam: QRM Introductie in Tilburg

Meer leren over Quick Reponse Manufacturing? Neem dan deel aan de QRM introductie van Noctuam en ervaar op praktische wijze wat Quick Response Manufacturing (QRM) kan betekenen voor jouw organisatie.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven