Thema: BOV-trofee

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOV Trofee 's-Hertogenbosch: Op weg naar de finale

Nov-Dec 2015

Dat de agrifoodsector in Noordoost-Brabant actief is mag geen verrassing zijn, toch was de organisatie van de BOV Food to Fit Awards 2015 meer dan verrast met maar liefst 52 aanmeldingen voor deelname aan de competitie. Op 16 oktober, tijdens de Dutch Agri Food week, vond de Pitchdag plaats bij ZLTO in Den Bosch.

Lees verder
Thumbnail

ECO Steam and Heating Solutions: Het best bewaarde geheim ooit

Sept-Okt 2014

Totaal onverwacht stond er bij ECO Steam en Heating solutions iemand met een taart aan de deur. De reden? De nominatie voor de BOV-trofee 2014. Wie hen voorgedragen heeft weten ze nog steeds niet, maar gevleid zijn ze absoluut.

Lees verder
Thumbnail

BOV-Trofee: Booming Business

Sept-Okt 2014

Op 6 november wordt in de Koepelhal in Tilburg voor de 15de keer de Beste Ondernemers Visie Trofee voor Midden Brabant uitgereikt. De organisatie is opnieuw in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant en de finale wordt dit jaar nog spectaculairder dan voorgaande jaren.

Lees verder
Thumbnail

BOV-Trofee Tilburg: De kunst van het ondernemen

Nov-Dec 2015

Donderdag 3 december wordt in de Koepelhal in Tilburg voor de zestiende keer de Beste Ondernemers Visie Trofee voor Midden-Brabant uitgereikt. De organisatie is ook dit jaar in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant.

Lees verder
Thumbnail

BOV-Trofee: Voorsprong door innovatie

Nov-Dec 2016

In de Koepelhal in Tilburg wordt op donderdag 1 december voor de zeventiende keer de Beste Ondernemers Visie Trofee voor Midden-Brabant uitgereikt. De organisatie is ook dit jaar in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven