Thumbnail

Avans Hogeschool: Iets doen met social

Jan-Febr 2018

Online marketing is een jong vakgebied dat volop in beweging is. Trends als usability analyse, lead nurturing en e-commerce optimalisatie volgen elkaar in een rap tempo op. Reden voor Avans Hogeschool Den Bosch om voor de minor online marketing gastdocenten uit het bedrijfsleven en online bureaus te vragen colleges en trainingen te geven.

Lees verder
Thumbnail

Boels Zanders Advocaten: Binden, boeien en geboeid houden

Mei-Juni 2022

Advocaten Hayat Barrahmun en Monique Schreurs zijn ervan overtuigd: delen is vermenigvuldigen en het loont om buiten de gebaande paden te treden. Door anders te denken én te doen, proberen ze bij advocatenkantoor Boels Zanders in te spelen op de behoeften van hun cliënten. Neem bijvoorbeeld de krapte op de arbeidsmarkt. Boels Zanders wijdt daar tijdens hun jaarlijks congres een uitgebreide kennissessie aan.

Lees verder
Thumbnail

Column Jaap Broekman: One Love

Jan-Feb 2023

Op het moment dat ik dit stukkie typ, woedt het WK in Qatar. U weet wel, dat toernooi waarbij de belangrijkste wedstrijd gespeeld wordt tussen de Mensenrechten (bij wie Nederland linksachter speelt), gecoacht door de Publieke Opinie en het Grote Geld, gecoacht door Infantino himself.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Marjan Peters

Juli-Aug 2017

‘Een waterdruppel is miljarden jaren oud. Het aantal liters water waarmee de aarde ooit begon, is niet toegenomen of verminderd.’ Eigenaar/ directeur Marjan Peters (43) van Pure Water, heeft als voornaamste tak van sport de ontwikkeling en verkoop van waterbehandelingsinstallaties.

Lees verder
Thumbnail

Column Jaap Broekman: The Matrix

Mei-Juni 2021

Ik moest laatst denken aan The Matrix toen ik hoorde over twee werkelijkheden die naast en door elkaar heen bestaan. Iedereen kent die film, toch? De wereld als een computersimulatie in plaats van de echte wereld, of zoiets. Verdiep je niet te veel in de filosofie, want het verhaal rammelt aan alle kanten. Maar dat is nu niet belangrijk. Het gaat mij om die twee werkelijkheden. Want eigenlijk leven we nu ook in een soort Matrix. In een wereld zoals die zou moeten zijn, maar ook zoals die voornamelijk wordt getoond in de media.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven