Thumbnail

Avans Hogeschool: Iets doen met social

Jan-Febr 2018

Online marketing is een jong vakgebied dat volop in beweging is. Trends als usability analyse, lead nurturing en e-commerce optimalisatie volgen elkaar in een rap tempo op. Reden voor Avans Hogeschool Den Bosch om voor de minor online marketing gastdocenten uit het bedrijfsleven en online bureaus te vragen colleges en trainingen te geven.

Lees verder
Thumbnail

Boels Zanders Advocaten: Binden, boeien en geboeid houden

Mei-Juni 2022

Advocaten Hayat Barrahmun en Monique Schreurs zijn ervan overtuigd: delen is vermenigvuldigen en het loont om buiten de gebaande paden te treden. Door anders te denken én te doen, proberen ze bij advocatenkantoor Boels Zanders in te spelen op de behoeften van hun cliënten. Neem bijvoorbeeld de krapte op de arbeidsmarkt. Boels Zanders wijdt daar tijdens hun jaarlijks congres een uitgebreide kennissessie aan.

Lees verder
Thumbnail

Column Jaap Broekman: One Love

Jan-Feb 2023

Op het moment dat ik dit stukkie typ, woedt het WK in Qatar. U weet wel, dat toernooi waarbij de belangrijkste wedstrijd gespeeld wordt tussen de Mensenrechten (bij wie Nederland linksachter speelt), gecoacht door de Publieke Opinie en het Grote Geld, gecoacht door Infantino himself.

Lees verder
Thumbnail

Column Jaap Broekman: #metoo

Mrt-Apr 2023

Weet u nog, in de goede oude tijd: iedereen had RSI. Nu hoor je daar niemand meer over. Niet alleen mode kan in de mode zijn. Ook allerlei maatschappelijke fenomenen als messentrekkerij, actieve herinneringen of whiplash kunnen dat zijn. Ineens heeft dan iedereen ermee te maken. Hoe moet je dat noemen? Inspiratie?

Lees verder
Thumbnail

Column Jaap Broekman: Leve de meningenmaatschappij

Mei-Juni 2023

Ik heb een raadseltje. Iedereen is het, iedereen vindt van niet, iedereen vindt dat de ander het wel is en iedereen heeft er last van. Ra-ra waar heb ik het over?

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven