De leukste werkgevers

Page thumbnail

Ondernemers vragen ons steeds vaker om hen te helpen met hun profilering in de regio als aantrekkelijke werkgever. Naast een redactioneel sterk artikel in ons ondernemersmagazine, gaan we aan de slag met een uitgebreide online campagne. Ons magazine en onze social media kanalen worden natuurlijk ook gelezen en gevonden door werknemers die zich wellicht latent oriënteren op een nieuwe baan, bij voorkeur in de regio waar zij wonen. Zo sla je dus twee vliegen in een klap. Heb jij ook een leuk bedrijf en kun je ook wel wat nieuwe mensen gebruiken? Profileer je dan ook in deze rubriek.

Laat ons jouw verhaal vertellen!
De dynamische arbeidsmarkt zorgt ervoor dat werkgevers aantrekkelijk moeten blijven voor (nieuwe) werknemers. Wij helpen je met een creatief team van redacteuren en fotografen en laten zien waarin jij je als werkgever onderscheidt. Dan heb je meteen een goed artikel dat je ook kunt gebruiken voor je eigen (online) kanalen om personeel te werven. Wil jij graag laten zien dat jij de leukste werkgever in de regio bent, dan zorgen wij voor een groot podium. 

Benieuwd naar De leukste werkgevers uit onze eerdere edities? Die vind je hier.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:

  • 45.000 lezers van onze zakenmagazines
  • 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief (1x in de reguliere BOB Update en 1x in de speciale BOB Update met daarin alle ‘Leukste werkgevers’)
  • 136.000 contacten via onze social media kanalen per maand (per ‘Leukste werkgever’ wordt een contentplanning gemaakt)
  • 20.000 bezoekers van onze website per maand (apart tabblad op online platform regio-business.nl met ‘Leukste werkgevers’ waarin je het hele jaar wordt opgenomen)

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan mee. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Ben je benieuwd hoe een artikel van 'De Leukste Werkgever' eruit ziet? Kijk dan eens hier naar de eerdere Leukste Werkgevers.

Ben jij ook een leuke werkgever? Stuur dan het responsformulier ingevuld retour. 

 

Terug naar boven