Energie Special

Page thumbnail

De topsector Energie is de drijvende kracht achter innovaties die nodig zijn voor de transitie naar een betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam energiesysteem. Internationalisering van de energiemarkt en CO2-reductie zijn belangrijke thema’s. Doelstellingen zijn het verlagen van de kosten van de CO2-uitstoot, het ontwikkelen van hernieuwbare energiebronnen en het slimmer benutten daarvan. De vraag naar (duurzame) energie groeit en biedt kansen voor bijvoorbeeld opwekking en transport van en handel in energie. Nederland heeft een goede uitgangspositie om hiervan te profiteren, door de gunstige ligging aan zee, de stevige positie van de zeehavens, de aanwezigheid van gas en een gasinfrastructuur. Hierdoor kan Nederland uitgroeien tot het energieknooppunt van Europa.

Megatrends in de ICT, zoals meer verbonden apparaten, internet of things en meer verzameling en gebruik van data bepalen de ontwikkeling van het energieverbruik. ICT is daarmee een doorsnijdend thema in ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid, innovatie en concurrentiekracht en kan daarin een voortrekkers- en katalysatorrol vervullen.

Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze Energie Special; wij zorgen voor een groot podium. Op 3 juli 2018 verschijnt de Energie Special.

Deelnemers tot nu toe:

J.C. van Loon Gasservice           Lightronics
Essent Riemersma Leasing  
Hezelaer Turbin
EnergieAnders Vollenhoven Olie
KGS Tools Renove Lease
ICS Cool Energy Story 's-Hertogenbosch 
Led Flatlight Garagebedrijf Denissen / Leendert vd Born
Autarco Alklima
MediaMarkt DHL Parcel
Vogels Bouwmanagement Considium
Ecobility The Adventure
Van der Donk Group EnergieLoket de Meierij
In Summa DataSolutions  

BOB Debat: De toekomst van energie
Op 28 mei organiseert Regio Business ook een BOB Debat gericht op de toekomst van energie. Aanmelden voor dit debat? Meer informatie vind je hier.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe zo'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Metaal Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven