Hightech Special

Page thumbnail

In Brabant gebeurt het; en niet alleen in Eindhoven

Als er wordt gesproken over hightech in Brabant gaat het bijna altijd over Eindhoven. En dat is ook niet vreemd natuurlijk, want Eindhoven is een toptechnologieregio van wereldformaat. Maar hightech in Brabant is zoveel meer dan alleen Eindhoven.

De afgelopen jaren hebben wij voor de invulling van onze specials heel wat bedrijven uit de maakindustrie bezocht. We hebben metaalfabrieken, kunststofproductiehallen en logistieke hubs, groot en klein, van binnen mogen aanschouwen en kunnen alleen maar concluderen; in Brabant gebeurt het! Brabantse bedrijven zijn met zoveel bijzondere en innovatieve zaken bezig, daar mogen we nog best wel een beetje trotser op zijn.

Waar we normaal kiezen voor een specifieke branche, willen we met deze special branches overstijgen. Hightech is een kennisintensieve sector, waar veel onderzoek plaatsvindt en hoogwaardige producten en diensten worden ontwikkeld. Maar onder hightech vallen ook de bedrijven die deze hoogwaardige machines, systemen en materialen gebruiken. We zijn dus niet alleen op zoek naar producenten van hightechsystemen, maar ook naar bedrijven die door het gebruik van een hightechoplossing nog productiever / duurzamer / efficiënter te werk gaan.

Hoe hightech ben jij? Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze Hightech Special; wij zorgen voor een groot podium. Op 8 januari 2019 verschijnt de Hightech Special.

Deelnemers tot nu toe

J.C. van Loon Gasservice           KGS Tools
SCT Special Carbide Tooling In Summa Innovation 
GTV totaaloplossing in elektrotechniek Profi-Sec Security
Provincie Noord-Brabant Brabant Engineering  
ART Group Van Wees Waalwijk Machines 
Breedband Tilburg Fontys Hogescholen
World Wide Automation (WWA)
Collaborative Robots
Grass Valley Nederland
Adimec
Bosch Rexroth Vogels Bouwmanagement
Domopro Faes Group
Swinkels Management Select  

BOB Debat Hightech: Technologie als nieuwe religie!
Op 3 december organiseert Regio Business ook een BOB Debat gericht op Hightech. Technologie als nieuwe religie is het thema van dit debat. Aanmelden voor dit debat? Meer informatie vind je hier.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe z'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Chemie Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven