HRM Special: Ben jij een leuke werkgever of zorg jij voor het beste personeel?

Page thumbnail

Op 14 november verschijnen de drie regionale zakenmagazines van Regio Business in Noordoost-Brabant, Midden-Brabant en West-Brabant met daarin een HRM Special. In die special profileren we bedrijven en organisaties die in de meest brede zin actief zijn in de HRM-sector. Maar het wordt nog leuker: in de special bieden we ook een podium aan de leukste werkgevers in de regio. Kortom ben je actief in de HRM-branche of heb je een ontzettend leuk bedrijf (en kun je wel wat nieuwe mensen gebruiken)? Laat je dan zien in de HRM Special!

De special wordt ingeleid met facts & figures over deze branch en het wordt afgesloten met een verslag van het BOB Debat over HRM: Duurzame inzetbaarheid.

HRM Special

Ondernemers moeten investeren in personeel, bijvoorbeeld op gebied van werving, ontwikkeling, binding en werkplezier. Maar hoe zorg jij als bedrijf hier nu precies voor, wat is jouw sleutel tot succes? Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Dan heb je meteen een goed artikel, wat je vervolgens ook kunt gebruiken voor je eigen (online) kanalen. Wil jij graag laten zien dat jij een mooie partij in de HRM-sector bent, dan zorgen wij voor een groot podium.

Kijk hier voor de tarieven van de HRM Special.

Wie doen er al mee? Logistic ForceSBA FlexKoning Willem I CollegePayperItim InternationalGemeente TilburgAdvance GroepCardan De Voort Advocaten | Mediators, HLB Van Daal en Ricoh Document Center West-Brabant.

Special over de leukste werkgevers in de regio

De dynamische arbeidsmarkt anno 2017 zorgt ervoor dat werkgevers aantrekkelijk moeten blijven voor (nieuwe) werknemers. Wij helpen je met een creatief team van redacteuren en fotografen en laten zien waarin jij je als werkgever onderscheidt. Dan heb je meteen een goed artikel dat je ook kunt gebruiken voor je eigen (online) kanalen om personeel te werven. Wil jij graag laten zien dat jij de leukste werkgever in de regio bent, dan bieden wij jou een groot podium.

Kijk hier voor de tarieven van de Special over de leukste werkgever in de regio.

Welke leukste werkgevers doen er al mee? Hoppenbrouwers Techniek, Pellikaan Bouwbedrijf en GAC Business Solutions.

Offline profileren en online profiteren

Werving = marketing. En daar zijn we goed in. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:

  • 45.000 lezers van het zakenmagazine
  • 34.000 accounts op social media per maand
  • 14.500 bezoekers website per maand
  • 24.000 ontvangers nieuwsbrief

Hoge ranking bij Google

Regio Business wordt door Google gezien als nieuwsbron. Jouw lidmaatschap en het profileren zorgen ervoor dat jouw ranking bij Google enorm stijgt. Zonder dat je advertentiekosten aan Google hoeft te betalen. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten van Google voor en jouw organisatie (en je artikel) profiteert hiervan. Slim!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden.

Klik hier voor de planning van de overige specials.

Terug naar boven