Kunststof Special

Page thumbnail

Kunststof heeft de toekomst

Kunststof is ongelofelijk belangrijk voor onze economie. De productie is wereldwijd de laatste 60 jaar vertwintigvoudigd. In Europa verschaffen 60.000 bedrijven in de industrie aan 1,5 miljoen mensen een baan en zorgen samen voor €340 miljard omzet per jaar. Kunststof is een veelzijdig alternatief voor andere materialen en wordt steeds vaker toegepast. Door innovatie in kunststoffen (denk bijvoorbeeld aan bioplastics) en combinaties van kunststoffen met andere materialen (composieten) ontstaan nieuwe toepassingsmogelijkheden. Je kunt niet om kunststof heen.

Het imago wat de industrie binnen de maatschappij heeft wordt echter sterk overheerst door een aantal zorgen en niet te negeren afvalproblemen. Zo stelt de Ellen MacArthur Foundation dat er in 2050 meer plastic dan vis in de zee zit, als we het roer nu niet omgooien. 

Een interessante branche die floreert en het tevens zwaar heeft door het slechte imago. Een imago wat bedrijven in de gehele keten gezamelijk moeten verbeteren. Hoe gaan bedrijven in de regio Brabant hier mee om, hoe doen ze het samen en wat drijft hen? Met deze special willen we bedrijven een podium bieden om hun visie hierover te delen.

Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze Kunststof Special; wij zorgen voor een groot podium. De introductie op de special vind je hier, klik op de afbeelding voor de volledige grootte.

Kunststof Special

Wie doen er al mee aan de special?

 

Capi Europe Dijmex Europe 
Lakwijk Askové solutions
Pekago Covering Technology Greentech Park Brabant / Gideon Duurzaam 
Broeckx Plastic Recycling  Gebr. Vermeer Industrial Movements
Aarts Plastics HMI Moulds
M2Lab ALKU
Schreinemacher kunststoffen J.C. van Loon Gasservice
Colasit Nolim
Desch Plantpak Panhuijsen Verpakkingen
TMP Groep KIK Kunststoffen
Van den Noort Roto-art 
Copres presentatie in kunststof b.v  

SneeuwbaleffectBOB Debat: Kunststof heeft de toekomst
Op 19 februari organiseert Regio Business ook een BOB Debat gericht op Kunststof bij Capi Europe in Tilburg. Kunststof heeft de toekomst is het thema van dit debat. Aanmelden voor dit debat? Meer informatie vind je hier.

Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe z'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Metaal Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven