< Terug naar alle leden

Keep IT Kleer Branche: ICT & Telecommunicatie, Hardware

Bedrijfsomschrijving

In- en verkoop van ICT-hardware

Aankoop van IT-hardware
Wilt u IT-hardware, netwerk, pc's, notebooks verkopen? Stuur me dan gewoon uw lijst met onderdelen. Ik geef u vrijblijvend een marktconforme prijs.

Verkoop van IT-hardware
Achter de schermen hebben we een fluctuerende inventaris van IT-hardware. Het heeft weinig zin om ze hier te laten zien, maar het is misschien de moeite waard om ze te vragen. Het maakt niet uit wat voor IT-hardware het is. Elke aanvraag krijgt een antwoord. Welke IT zoek u? Bel me of schrijf me een e-mail. Wij voeren (bijna) alle bekende fabrikanten.

vertrouwen en controle
U kunt erop vertrouwen dat uw IT-hardware in goede handen is. We werken alleen samen met ISO-gecertificeerde partners die we al jaren kennen en vertrouwen. Na elke goederenontvangst ontvangt u een logboek van de geregistreerde en ontvangen IT-hardware. Uiteraard ontvangt u op verzoek ook een betrouwbaar datavernietigingsprotocol van Blancco of gelijkwaardige dataverwijderingssoftware voor de aangeleverde data.

Onze visie en missie
Keep IT Kleer wil uw Circulaire IT beste partner worden en uw IT hardware een tweede leven geven. Ons doel is om wereldwijd e-waste en de ecologische voetafdruk te verminderen door betrokken te zijn bij duurzame beslissingen en een alternatief te kunnen laten zien.


Contactgegevens
Langstraat 4 A
5721 WZ Asten
T: 06-23004389
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -