< Terug naar alle leden

Autobedrijf Jos van Dartel Branche: Facilitaire dienstverlening, Energie

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Jos van Dartel en sinds 1988 heb ik een universeel autobedrijf.

Aanvankelijk was het bedrijf opgestart als fittingstation voor banden, accu’s en uitlaten, maar vanaf ’88 is het doorgegroeid naar een full-service garagebedrijf. Eén specialiteit steekt er bovenuit en dat is de verkoop, reparatie, onderhoud en montage van autogas- en aardgassystemen.

Onlangs heeft de BOVAG het bedrijf het predicaat “Lease Service Center” gegeven, dit na een grondige screening. Dit predicaat is het bewijs dat het bedrijf en de organisatie en uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden door de BOVAG en de leasemaatschappijen. Uw auto is bij ons in goede handen. De werkzaamheden worden uitgevoerd met moderne testapparatuur en volgens de specificaties van de fabrikant van uw automerk.

Vrijwel alle werkzaamheden kunnen in ons bedrijf uitgevoerd worden. Daarmee bespaart u tijd doordat u geen andere adressen hoeft te bezoeken. Eventueel halen we, en brengen we de auto na uitgevoerde reparatie weer bij u terug. Zo bespaart u tijd en bespaart u geld.

Voor maximale service hebben wij ruime openingstijden. Van maandag tot en met donderdag is het bedrijf geopend van ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds half 6. Op vrijdag is het bedrijf geopend van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag.

Het milieu, en daarbij vooral de opwarming van de aarde, is een dagelijks terugkerend onderdeel van het nieuws. Terugdringen van de CO2-uitstoot is een noodzaak. Daarbij kunt u ook bijdragen. Monteer een autogas- of een aardgassysteem en u zorgt onmiddellijk voor het terugdringen van CO2-uitstoot.

Voor mobiliteit bent u bij mij aan het juiste adres. Kom gerust langs, u bent van harte welkom.


Contactgegevens
Magistratenlaan 116
5223MB 's-Hertogenbosch
T: 0615276419
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000