< Terug naar alle leden

Bart van Wijlen

Directeur bij Van Wijlen

Stuur contactverzoek LinkedIn

Van Wijlen Branche: Bedrijfshuisvesting, Aannemerij

Bedrijfsomschrijving

Aannemersbedrijf Van Wijlen is al 85 jaar de specialist en betrokken partner in infra, milieu, sport en groen. Met roots in de cultuurtechniek, aanleg van wegen en infra plus een schat aan ervaring bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Wij voeren alle activiteiten uit in eigen beheer op het gebied van grondwerk, saneringen, bestratingen en cultuurtechniek. Onze werkwijze kenmerkt zich als gemotiveerd, duurzaam, betrouwbaar, sociaal en maatschappelijk betrokken.

Door toepassing van innovatieve methoden en de meest geavanceerde apparatuur behaalde Van Wijlen het hoogste niveau op de CO2-prestatieladder. Deze schaal geeft aan hoe duurzaam een bedrijf is in het terugdringen van CO2-uitstoot.

Aannemersbedrijf Van Wijlen BV vindt het belangrijk om efficiënte bedrijfsvoering te voeren met aandacht voor mens en milieu. Onze leefomgeving is ons bestaansrecht en we willen deze zo goed mogelijk achterlaten voor de volgende generaties. Alle medewerkers streven daarom naar een letterlijk en figuurlijk gezonde bedrijfsvoering, met de 3 P’s op het netvlies: People, Planet en Progress.


Contactgegevens
Heistraat 112 A
5161 GJ Sprang-Capelle
T: 0416-279569
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1934
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000