< Terug naar alle leden

Mireille Ribbers-de Witt

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook

Trias Packaging Company Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Trias Packaging Company is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2002. Bij TPC zijn mensen werkzaam die beschikken over een grote kennis van vele soorten verpakkingsmaterialen en machines. Door het grote assortiment heeft u 1 aanspreekpunt voor al uw verpakkingsbehoeften. One-stop-shop dus. Binnen 24 uur levert TPC bij de klant aan. Met een eigen productie van stretchfolie en de mogelijkheid tot het zelf bedrukken van folie, levert TPC ook producten op maat door heel Europa.

TPC is net als de markt constant in ontwikkeling, wij volgen u. In ons assortiment dan ook veel artikelen die de plastic afvalberg reduceren, biobased geproduceerd zijn, of 100% recylclebaar zijn. Wij kiezen bewust voor FSC gecertificeerde leveranciers.

Met volautomatische wikkel- en snij machines en een geautomatiseerde verpakkingslijn worden er per dag duizenden rollen stretchfolie gewikkeld en gesneden. Allerlei diktes, 10cm, 12,5cm, 15cm, 25cm, 45cm en 50cm breed, blok- en europallets, transparant, zwart, wit, blauw, groen, in witten en bruine dozen. Kortom legio mogelijkheden.

Sinds 2013 kunnen wij ook prestretch folie voor u maken vanaf 7my. Hiernaast kunnen wij handrollen en machinerollen folie bedrukken met uw eigen tekst.

Flexibiliteit staat hoog in ons vaandel. Vertel uw wensen en wij realiseren ze.

Wij kunnen voor u ook op private label draaien, uw eigen doos of uw eigen etiket op de dozen is geen probleem.


Contactgegevens
Van Schijndelstraat 9
5145 RE Waalwijk
T: 0416-543110
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -