< Terug naar alle leden

Bart Lamers

Vestigingsmanager bij Willems Logistics

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook

Willems Logistics Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

Van beginnend transporteur in de jaren ‘20 zijn we uitgegroeid tot een full-service en internationaal logistiek partner van formaat. Wij zijn gespecialiseerd in warehousing, transport en distributie in de Benelux. Wij beschikken over een groot distributiecentrum in Waalwijk met een capaciteit van 14.000 vierkante meter en een modern wagenpark om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

Onze organisatie heeft een platte structuur. Korte communicatielijnen, hard werken, vriendelijkheid, no-nonsense, flexibiliteit en hoge kwaliteit typeren onze organisatie. Wij zijn groot geworden door altijd het belang van de klant voorop te stellen en daarbij het persoonlijk contact nooit uit het oog te verliezen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en we doen écht wat we beloven.

Afspraken en communicatie zijn in onze branche onlosmakelijk met elkaar verbonden. De combinatie van een sterk internationaal distributienetwerk, moderne communicatiemiddelen en een uitgebreid landenspecialisme zorgen voor kwalitatieve leveringen. Wij vertrekken dagelijks naar vrijwel alle bestemmingen in de Benelux. Ook buiten de Benelux kunnen wij de logistieke regie in handen nemen, zoals in landen als Spanje, Portugal en Italië. Wij werken in deze landen met vaste agenten, zodat uw transport zorgeloos kan verlopen.

Uw bedrijfsrendement is mede afhankelijk van logistiek en transport. Logistiek is meer dan alleen het transport. Onder logistiek verstaan wij het organiseren, plannen, uitvoeren en transporteren van uw goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk deze onderdelen zijn, want ze hebben een directe invloed op uw succesfactor. U kunt op ons rekenen. Snel en goed, zoals het hoort.


Contactgegevens
Spuiweg 16
5145 NE Waalwijk
T: 0416-567100
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1946
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -