< Terug naar alle leden

H. de Bont Klimaattechniek Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

H. de Bont BV, een vertrouwd adres met náám in Midden-Brabant, schaart onder die naam drie formules. Daarmee presenteren wij ons als totaalleverancier op het gebied van klimaattechniek, meet- en regeltechniek, en service & onderhoud, gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en onderhouden van installaties, met uw persoonlijke eisen en wensen als uitgangspunt. Wij onderscheiden ons in klantgerichtheid, flexibiliteit en een gunstige prijs-kwaliteit-verhouding, en door onze excellente service cq technische ondersteuning aan bedrijven, instellingen en particulieren.

H. de Bont BV verzorgt werktuigbouwkundige installaties in woningbouw, utiliteit en industriële bouw. In deelprojecten of als compleet uitgewerkte totaaloplossingen. Het pakket omvat onder meer verwarmingssytemen, luchtbehandeling, airconditioning, afstandbeheer, warmte-terugwinning, koud- en warmwatervoorziening, gasvoorziening, ventilatiesystemen en sanitairtechniek. Gebruikersgemak, waar voor uw geld, bedieningsgemak en energiezuinigheid zijn vaste criteria waarop wij ons voortdurend baseren in het contact met klanten.

Vakmanschap gaat bij ons hand in hand met de toepassing van innovatieve technieken. Dat maakt ons bedrijf een aantrekkelijke partner. Van de ontwerpafdeling tot en met de administratie, die voldoet aan de allerhoogste eisen op automatiseringsgebied, inclusief klantregistratieysteem. De omvang van onze onderneming maakt het mogelijk zowel op kleine opdrachten soepel in te spelen, als ook zeer omvangrijke opdrachten moeiteloos aan te pakken.

Opdrachtgevers kunnen volledig bouwen op onze medewerkers als het gaat om service en het onderhouden van installaties, uitgevoerd volgens stringente milieueisen, want vanzelfsprekend is ons bedrijf STEK-gecertificeerd. Onze storingsdienst staat, indien geregeld in het onderhoudscontract, dag en nacht voor u paraat. Daarbij dragen wij gemotiveerd bij aan maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van scholing - als erkend leerbedrijf - milieu en duurzaamheid, zoals met zonne-energie. H. de Bont BV. Alles in één.

Certificering
Kwaliteit, service, milieu en duurzaamheid zijn voor H. de Bont B.V. sleutelbegrippen in de bedrijfsvoering - afgezekerd met certificeringen: GASNed; UNETO-VNI; STEK-gecertificeerd; VCA-gecertificeerd; BRL-6001-gecertificeerd en VEV-erkend.
H. de Bont B.V. is tevens een erkend leerbedrijf.


Contactgegevens
Maidstone 44
5026 SK Tilburg
T: 013-5356135
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1861
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -