< Terug naar alle leden

Rudy van de Water

Eigenaar bij Quadrant4
Een frisse kijk op huisvesting

Stuur contactverzoek LinkedIn

Quadrant4 Branche: Bedrijfshuisvesting, Architectuur

Bedrijfsomschrijving

VERBINDING IS DE MEEST SUCCESVOLLE FACTOR VOOR SUCCES

Integraal denken en integraal doen. Dat is het allerbelangrijkst bij het realiseren van huisvesting die optimaal aansluit op uw wensen, eisen en bedrijfsprocessen. Quadrant4 snapt dat als geen ander. We hebben alle disciplines onder één dak samengebracht om dit waar te maken. We leren en innoveren daarnaast continu om blijvend voorop te lopen in de markt.

Quadrant4 verbindt. We staan voor, achter en naast u om tot het beste resultaat te komen. Transparant en prettig samenwerken staan bij Quadrant4 bovenaan. Want weet u: nieuwe huisvesting is een uitdagend maar vooral ook een heel leuk traject.

Quadrant4 is een architectenbureau gericht op huisvestingsadvies, projectmanagement, installatieadvies en facility management. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het zoeken naar oplossingen voor huisvestingsvraagstukken. Onder de noemer huisvestingsadvies helpen we opdrachtgevers bij het opstellen van programma's van eisen, het opstellen van outputspecificaties en de vertaling hiervan naar engineerende en uitvoerende partijen. We handelen in veel projecten namens onze opdrachtgever en ontzorgen hem daarbij totaal. We hebben de afgelopen jaren ervaring opgedaan met alle aspecten van huisvesting en integreren deze kennis in onze ontwerpen en adviezen.

Naast advisering nemen wij op verzoek van de klant ook regelmatig het projectmanagement ter hand. Hierin gaan we zoveel mogelijk integraal te werk, zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Door deze manier van werken hebben we in het verleden bewezen zowel deelprojecten als complete en omvangrijke projecten tot een goed einde te brengen.

Ons architectenbureau is naast het ontwerpen van mooie gebouwen gespecialiseerd in het maken van 3D modellen en VR presentaties. In ons kantoor hebben we hiervoor een speciale VR speelhoek ingericht. Die we aanwenden voor het presenteren van exterieur- en interieur ontwerpen.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking.

We zijn met actief in de volgende markten:

• Kantoorhuisvesting
• Onderwijshuisvesting
• Logistiek
• Residentieel
Contactgegevens
Schijfstraat 12
5061 KB Oisterwijk
T: 013-2021900
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000