< Terug naar alle leden

Pieter Remmers

Eigenaar bij Remmers Bouwgroep

Stuur contactverzoek LinkedIn

Remmers Bouwgroep Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Inspireren | Creëren | Realiseren

In onze ogen gaat het niet alleen om het gebouw zelf, maar juist om het proces van A tot Z dat wij met onze klanten willen doorlopen. Wij gaan voor waarde creatie en het overtreffen van de klantverwachtingen door het aanbieden van Design & Build.

Wij zoeken nadrukkelijk het gesprek met de klant en de gebruiker. We willen weten wat hen beweegt en bezig houdt. Wat hun ambities zijn en hoe zij die willen verwezenlijken. Onze vele referentieprojecten inspireren daarbij en samen creëren we de excellente woon-, leer- en werkomgeving.
Middels een soepel en efficiënt realisatieproces bieden wij onze klanten en gebruikers een omgeving waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Met deze aanpak vergroten we ons onderscheidend vermogen en brengen dat, samen met onze expertise, in bij de vraagstukken op het gebied van:

★ Bedrijfshuisvesting
★ Sport & Onderwijs
★ Wonen & Zorg

Onze doelen zijn glashelder:
Wij willen de beste zijn in onze marktvensters. Om te kunnen excelleren is continue verbeteren en blijvende aandacht voor de componenten tijd, kwaliteit en prijs essentieel.

Onze partners ervaren nadrukkelijk onze drive om continu te verbeteren en te excelleren. Zij dragen bewust bij aan onze ambities en maken het deel van hun ambities.

Onze teams en collega’s worden positief gestimuleerd door onze ambities. We delen onze successen en leren van elkaars fouten, om zo weer een stapje dichter bij onze doelen te komen.

Historie
Remmers Bouwgroep is een familiebedrijf opgericht in Tilburg. Alphons Remmers won in 1911 een prijs van 300 gulden in een loterij. Dat stelde hem in staat om zijn baantje als leerling timmerman in te ruilen voor eigen ondernemerschap: familiebedrijf Remmers was een feit.

Inmiddels heeft Remmers een track-record van meer dan 100 jaar, kan bogen op een gedegen, landelijke reputatie en heeft in de loop der jaren vele projecten tot tevredenheid van klanten, gebruikers en partners gerealiseerd.


Contactgegevens
Kranenberg 1
5047 TR Tilburg
T: 013-5729300
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1911
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000