< Terug naar alle leden

Sandy Kuipers

Accountmanager bij IeTee Solutions

Stuur contactverzoek LinkedIn

IeTee Solutions Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Wij bieden diverse cloudoplossingen voor het MKB, zoals ons PPW (prijs per werkplek) concept. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van IT projecten en het geven van adviezen.

Ook voor support en beheer op locatie van de klant, helpdesk- en calamiteitenondersteuning en remote beheer kunt u bij ons terecht.

IeTee Solutions is een onafhankelijk ICT-dienstverlener. Omdat wij zelf geen hard- en software leveren, zijn onze adviezen altijd ongekleurd.

Bent u op zoek naar extra expertise voor specifieke ICT-zaken, of heeft u tijdelijk ondersteuning nodig voor de uitvoering van het systeembeheer of op de helpdesk, dan kunt u ook terecht bij IeTee Solutions.

IeTee Solutions is een compacte organisatie, waardoor wij de mogelijkheid hebben om flexibel te opereren en om zeer scherpe condities en tarieven te hanteren.

Bij IeTee Solutions is het namelijk mogelijk om, naast een fulltime detacheringsvariant, een medewerker voor 4, 3, 2 en zelfs 1 dag per week in te zetten.

En wilt u de voordelen van Werving & Selectie combineren met de voordelen van Detachering?

Kies dan voor IeTee Detavast!

Het uitgangspunt bij Detavast is dat de professional uiteindelijk in dienst treedt bij uw organisatie. Bij aanvang zal de professional eerst als werknemer van IeTee Solutions bij u aan de slag gaan voor een vooraf overeengekomen periode. Na deze periode is het mogelijk om de professional bij uw organisatie in dienst te nemen.

IeTee Solutions kenmerkt zich door een ‘platte’ organisatiestructuur met korte lijnen en een no-nonsense uitstraling. Een team met gedreven
medewerkers met uiteenlopende kennisgebieden op automatiseringsvlak vormt samen IeTee Solutions.


Contactgegevens
Everdenberg 7 E
4902 TT Oosterhout
T: 0162-484940
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -