< Terug naar alle leden

Benno Diederiks

Comeback coach bij DICTA

Stuur contactverzoek LinkedIn

DICTA Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Eruit halen wat erin zit
Vanuit dit levensmotto laat ik mijn cursisten het beste van zichzelf naar boven halen. Door uitnodigend te zijn en een luisterend oor te bieden. Maar ook door scherp en nieuwsgierig te blijven en de lat uitdagend hoog te leggen. Lerend vanuit ervaring worden grenzen verlegd en nieuwe krachten aangeboord.

Onder elkaar, met elkaar
De benadering van mens tot mens leidt tot een gelijkwaardige open 'ontmoeting'​, waarin wederzijds respect en vertrouwen en een gezonde dosis humor al snel leiden tot resultaat. Met de teamgeest als leidraad, smeed ik organisatie, team en individu samen tot één samenhang.

Samen uit, samen thuis
Ik opereer graag op het snijvlak van het persoonlijke doel, het bedrijfsdoel en het rendement. Mens, gedrag en organisatie vormen in zijn opleidingen, trainingen en workshop een drieëenheid, waarbij de mens altijd centraal staat. Want: "Zonder mensen is het huis leeg."​

Specialismen
Businesscoaching, Coaching met sparringpartner, Coaching met NLP, Coaching on the job, Competentiecoaching, Inspiratiecoaching, Leiderschapscoaching, Loopbaancoaching, Managementcoaching en Verandercoaching.


Contactgegevens
Van Loonstraat 15
5271 HE Sint Michielsgestel
T: 06-50940366
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1998
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -