Logistiek Special

Page thumbnail

Steeds vaker zien we dat de logistieke sector haar dienstenpakket uitbreidt en steeds verder opklimt in de waardeketen. Er worden activiteiten ontplooid van de traditionele logistieke diensten zoals fysiek transport en overslag, warehousing en opslag naar hoogwaardige supply chain diensten die waarde toevoegen aan de keten, zoals value added logistics en services, ketenregie en supply chain gerelateerde ondersteunende diensten.

Nederland leeft van oudsher van de internationale handel en is hierdoor een belangrijke speler in de wereldeconomie. De topsector Logistiek staat voor de uitdaging om de verwachte groei van goederenstromen duurzaam in te richten. Logistiek wil bijdragen aan een betere bereikbaarheid en minder uitstoot van CO2. De focus van het topteam Logistiek ligt op de internationale concurrentiepositie van Nederland en daarmee op internationale logistiek, supply chain-regie en de bijdrage van logistiek aan het vestigingsklimaat voor internationale bedrijven.

Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze Logistiek Special; wij zorgen voor een groot podium. Op 6 november 2018 verschijnt de Logistiek Special.

Deelnemers tot nu toe:

J.C. van Loon Gasservice           Gemeente 's-Hertogenbosch 
Technische Unie Brouwers Transport
Lightronics KGS Tools
Cevotrans Sanders | Fritom
Euromaster Lima Intern Transport
Spierings Smart Logistics Gebr. Vermeer Industrial Movements
BCTN Den Bosch Vollenhoven Olie
Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij
Panhuijsen Verpakkingen
Top Trucks BTL Lease
Profi-sec Bol.com 
Amacom Jumbo supermarkten
Mars Nederland Possehl Aannemingsmaatschappij
Ruttchen Automotive BAS Truck Center 
Heppner-HaCas GVT Transport & Logistics
HRS Bedrijfsmakelaars Hartog & Bikker
Seto Logistiek Quadrant 4
Rhenus Contract Logistics Vos Logistics
Groenewout Specials Logistic Services
Linq Systems  

BOB Debat: Dynamiek in de logistiek
Op 8 oktober organiseert Regio Business ook een BOB Debat gericht op logistiek. Dynamiek in de logisitek is het thema van dit BOB Debat. Aanmelden voor dit debat? Meer informatie vind je hier.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe z'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Metaal Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven