Made in Brabant

Page thumbnail

In Brabant gebeurt het! Wij weten dat natuurlijk al lang, maar niet iedereen weet dat. En vooral niet iedereen kent elkaar en elkaars activiteiten. Zonde! Onder de noemer ‘Made in Brabant’ zetten we de spotlights vol op echte bedrijven. We bieden het podium dat ze verdienen, maar ook moeten pakken wat ons betreft.

In iedere editie van Regio Business verschijnt een Made in Brabant Special. Waar we het over gaan hebben? Over van alles wat er speelt binnen bedrijven in de productie, industrie, hightech, logistiek, bouw en techniek. Elke special sluiten we af met een verslag van de BOB Academy: zes keer per jaar, bij een bedrijf op locatie, zodat je ook letterlijk een kijkje in andermans keuken kunt nemen.

Header MIB

All-in jaarpakket
Offline:
Wij vertellen jouw verhaal in dit zakenmagazine en bereiken 45.000 lezers in Brabant! We maken het persoonlijk en delen je visie, met een vleugje humor. Dat zijn de artikelen uit de maakindustrie die gelezen worden en waar we voor staan. En die prachtige foto uit het artikel herhalen we in de advertentie die we elke editie voor je plaatsen. Twee vliegen in één klap: de kracht van de herhaling en persoonlijke herkenbaarheid. Kijk onderaan de pagina voor de eerstvolgende verschijningsdatum. 

Face-to-face: Kom naar de BOB Academy: zes keer per jaar, bij een bedrijf op locatie, speciaal voor dga’s uit branches zoals productie, industrie, hightech, logistiek, bouw en techniek. Neem een kijkje in andermans keuken en bouw je regionale netwerk verder uit.

Online: Jouw artikel bereikt naast de lezers van het zakenmagazine:
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 157.000 contacten via onze social media kanalen per maand
• 15.000 bezoekers van onze website per maand

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Mariëlle Ploegmakers voor de mogelijkheden of kijk hier voor meer informatie of de tarieven.

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Verschenen specials
Benieuwd naar bedrijven die zich in onze specials hebben geprofileerd? Bekijk dan via onderstaande links de reeds verschenen artikelen:

Made in Brabant, Energie, Bouw & TechniekPackagingE-commerceFoodMetaal
HightechLogistiekProductieChemieKunststof

Verschijningsdata 
Dinsdag 26 januari
Dinsdag 23 maart
Dinsdag 18 mei
Dinsdag 13 juli
Dinsdag 21 september
Dinsdag 9 november
Dinsdag 11 januari

Terug naar boven