Thema: Overnames

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Adagium Corporate Finance: In alle discretie op zoek

Mei-Juni 2015

Voor elke ondernemer komt er een moment dat hij zijn bedrijf gaat overdragen. Dat kan een overdracht zijn binnen de eigen familie of aan een externe partij. Adagium, het bedrijf van Albert Dominicus en Han Galema, behartigt al bijna tien jaar succesvol de belangen voor ondernemers die hun bedrijf willen overdragen of verkopen, of voor partijen die een bedrijf willen aankopen.

Lees verder
Thumbnail

Appèl: De vrijheid om eigenzinnig te zijn

Jan-Feb 2016

Appèl groeit als kool, wordt gewaardeerd door medewerkers én klanten en is volgens het Nationaal Catering Onderzoek van Foodstep al jarenlang vice-kampioen onder de bedrijfscateraars. Een uitgekiende strategie? Een doordacht concept? Wat maakt deze Brabantse ‘cateraar met accent’ zo succesvol?

Lees verder
Thumbnail

Riemersma Leasing: Emotie zorgt voor dynamiek

Jan-Feb 2016

‘Wij bieden de ultieme service en kwaliteit.’ Het is een gedurfde uitspraak van Riemersma Leasing, maar ze wordt gestaafd door loyale klanten en een gezonde groei. ‘Wil de klant nú geholpen worden, dan stappen we ook nú in de auto om hem te helpen’, zegt directeur Gielens.

Lees verder
Thumbnail

Van Mossel Ford: Een bijzonder goede match

Juli-Aug 2016

Een enthousiaste nieuwe vestigingsdirecteur en een prachtig nieuw pand naast het persoonlijke contact, de prettige sfeer en de betrouwbaarheid die ze altijd al gewend waren; het belooft een mooie zomer te worden voor Fordrijders uit ‘s-Hertogenbosch en omstreken.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven