ABAB Accountants en Adviseurs: Subsidiefocus naar BIC

Subsidiefocus opent binnenkort haar deuren op Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. De consultants van Subsidiefocus begeleiden innovatieve ondernemers in de hightech maakindustrie bij het inventariseren van de financieringsmogelijkheden, het opstellen van de aanvraag tot en met de definitieve vaststelling.


Do 16 Mei 2019

Subsidiefocus was op zoek naar een locatie waar de focus van de topsectoren High Tech Systemen en Materialen, ICT en Logistiek samenkomen. Roy Hoven, manager Subsidiefocus: 'In de Brainport-regio Eindhoven wordt veel geïnvesteerd in innovatie en duurzaamheid. Daarbij is deze regio uniek als het gaat om de samenwerking en kennisdeling tussen hightech, maakindustrie en onderwijs. Subsidiefocus vestigt zich op BIC in het hart van de Nederlandse maakindustrie, waar al deze sectoren samenkomen. De keuze voor Brainport Industries Campus was dus ook een logische beslissing. Door de bundeling van research & development van diverse partijen op BIC kan Subsidiefocus hier bijdragen aan de technologische vooruitgang en ontwikkeling van deze bedrijven.'

Subsidiefocus werkt samen met een breed scala aan ondernemers; van startups en mkb-bedrijven tot beursgenoteerde bedrijven in binnen- en buitenland. Daarnaast richt het subsidieadviesbureau zich op de samenwerking met kennis- en onderwijsinstellingen. Subsidiefocus werkt met zowel de overheid, de academische wereld als het bedrijfsleven samen om zo innovatie naar een hoger niveau te kunnen tillen.

< Alle nieuwsberichten