Boekhouder Amsterdam, uw online zzp-boekhouder

Boekhouder Amsterdam is de zzp-boekhouder. Wilt u de overstap maken naar een ander kantoor. Dat kan. Bij ons betaalt u 80 euro exclusief BTW per maand en u krijgt daarvoor alle diensten die u nodig heeft als zzp’er. De aangiften btw, de aangifte inkomstenbelasting, de balans en het antwoord op de vragen die u heeft.


Vr 30 Okt 2020

Tips op maat bij Boekhouder Amsterdam
Elke zzp’er heeft zijn eigen visie op ondernemen. Daarom kijken we bij Boekhouder-Amsterdam naar de persoonlijke situatie van de zelfstandige. Heeft u een koophuis, wilt u zakelijk rijden, hoe oud is uw auto, werkt uw partner mee, heeft u vermogen. Wat kan en wilt u investeren. Betaalt u cash of wilt u leasen. Wij geven u onze mening en u mag uiteraard zelf kiezen wat u beslist.

Zelfstandigenaftrek
Als  u minimaal 1.225 uur voor uw zaak werkt dan heeft u recht op de zelfstandigenaftrek van € 7.280. Uiteraard ook de reisuren en de uren die u werkt aan marketing en uw administratie tellen mee. Ook het werk voor LinkedIn, Twitter en Facebook of het maken van uw website tellen mee.

Fiscaal partner
Als uw fiscaal partner bijvoorbeeld de administratie van uw zaak verzorgt of op een andere wijze meewerkt en dat is meer dan 525 uur per jaar dan mag u meewerkaftrek toepassen. Heeft uw partner geen inkomen dan is het soms slimmer om hem of haar echt uit te betalen. Dit heet dan arbeidsbeloning. in dat geval vervalt de meewerkaftrek dan uiteraard.

De overstappers naar Boekhouder Amsterdam
Iedereen shopt anno 2020 online naar de prijs en de kwaliteit van een zzp-boekhouder. Logisch. Anno nu  zitten zzp’ers niet meer vast aan een boekhouder voor het leven. Kies daarom het kantoor dat het beste bij u past.

Boekhouder Amsterdam heeft extra tijd voor de starter als zzp’er. U krijgt extra assistentie. De jeugd heeft de toekomst en die dient wel goed beslagen ten ijs te komen.  We hebben ervaring in het begeleiden van de startende ZZP’er met het opzetten van hun eigen bedrijf. Heeft u plannen om te starten als ZZP’er of heeft u als behoefte aan een deskundig en onafhankelijk klankbord? Bel ons ook na 17.00 uur.

Zzp’ers kiezen voor ons
ZZP-Boekhouder Amsterdam is een kantoor dat met zijn tijd is mee gegaan. Onze prijzen zijn relatief laag, terwijl we een hele complete service bieden. Verder zijn we zeven dagen per week bereikbaar voor u. Ook na 18.00 uur. En bovendien wij spreken de taal van de ZZP’er. Dus samengevat vindt u in ons een moderne partner die graag met u meedenkt.

Bovendien is onze overstapservice helemaal gratis. Wij regelen de afhandeling en overgang van uw oude boekhouder naar uw nieuwe boekhouder Amsterdam. Wij vragen uw gehele dossier op, lezen ons in en starten van daaruit. Dus u heeft er zelf geen omkijken naar.

Contact
Bent u niet tevreden over uw huidige kantoor en wilt u persoonlijk-advies-op-maat dan bent u van harte welkom. Bel 06-13936399 voor meer info. Wij zijn elke dag van de week open en bereikbaar tot 22.00 uur.

 

< Alle nieuwsberichten