Christmas Drive Thru Kerstborrel op Landgoed Huize Bergen

Stiekem hadden we allemaal nog een beetje hoop dat de kerstborrel dit jaar toch nog door kon gaan al was het dan in aangepaste vorm. Het ziet er naar uit dat de kerstborrels niet gaan plaatsvinden dit jaar. Maar wat dan? Dat het geen straf hoeft te zijn bewijzen de verschillende leuke initiatieven die ontstaan.


Do 19 Nov 2020

‘Door de verplichte sluiting van de horeca en het uitblijven van evenementen hebben wij weer moeten zoeken naar nieuwe initiatieven. December betekent doorgaans het uitdelen van kerstpakketten dus lokaal zijn wij gestart met het verkopen van onze cadeaubonnen i.c.m. ons eigen huis gebrouwen speciaal bier of huisgemaakte nougat’, aldus Veronique van Bree, algemeen directeur.

Bij kerstpakketten hoort natuurlijk een feestelijk uitdeel moment. ‘Ons monumentale landhuis en het landgoed lenen zich perfect voor een mooi wintertafereel dus bedachten we de Christmas Drive Thru Kerstborrel.’ Een kerstroute over het landgoed vol fonkelende lichtjes, brandende vuurkorven, muziek, de werkgever of teamleider voor het landhuis met het kerstpakket en overal leuke stops zoals voor een kerstmuts, een drankje, een hapje, een fotomoment. Veel is mogelijk. Alles vanuit de auto en dus volledig verantwoord. ‘Wij hopen zo lokale bedrijven te inspireren zodat wij er samen toch nog iets moois van kunnen maken dit jaar’, besluit Veronique.

< Alle nieuwsberichten