DataByte roept Erik Jakobsen uit tot Systeembeheerder van 2017

Erik Jakobsen, Systeembeheerder bij Taxicentrale Renesse (TCR), is tijdens de Dag van de Systeembeheerder uitgeroepen tot Systeembeheerder van 2017. Deze verkiezing is in het leven geroepen door DataByte.


Ma 7 Aug 2017

DataByte heeft als full service ICT-organisatie in West-Nederland deze jaarlijkse terugkomende dag bedacht om het belang van Systeembeheerders te benadrukken. Bedrijven in Nederland konden hun technische Systeemheld, die meer erkenning of extra aandacht verdient, nomineren voor de Systeembeheerder van 2017 via de website www.dagvandesysteembeheerder.nl.

Erik Jakobsen ontving uit handen van een drietal DataByte-medewerkers de prachtige hoofdprijs: een HP EliteBook x360 1030 G2. Erik reageerde blij verrast: ‘Enkele weken geleden hoorde ik dat ik was genomineerd en vervolgens stroomden de positieve reacties van collega’s binnen. Dat ik uiteindelijk de winnaar ben geworden, vind ik ontzettend leuk. Wat een eer en wat een mooie prijs.’ Erik wordt door zijn collega’s omschreven als een vriendelijke, deskundige ICT-kenner die zeer behulpzaam is en altijd voor hen klaarstaat. Zijn vermogen tot intensief meedenken en het snel oplossen van problemen, zorgt ervoor dat zijn collega’s hun werk goed kunnen uitvoeren. Davida van Dijke was een van de vele collega's die op Erik stemde. Zij omschrijft deze ‘SlimmERIK’ als een veelzijdig talent. Davida ontving vandaag een waardebon van Bol.com voor haar originele inzending.

De Vakjuryprijs voor de genomineerde met het mooiste achterliggende verhaal gaat naar Daniël Stam, Systeembeheerder bij Custom Connect. Deze Systeemheld wordt onder andere als volgt omschreven: ‘A great employee is like a four leaf clover. Hard to find and lucky to have.’ Hij krijgt een Smartwatch van een merk naar keuze.

< Alle nieuwsberichten