Drie geschikte vloeren voor op kantoor

Een nieuw kantoor? Dan wil je natuurlijk ook een hele vette inrichting. Hierbij denk je vaak aan de meubels. Zo moeten de bureaustoelen lekker zitten, wil je dat de bureaus de juiste hoogte hebben en moet iedereen genoeg ruimte hebben. Daarnaast wil je dat iedereen genoeg daglicht krijgt en denk je aan de faciliteiten, zoals de toiletten en keuken. Maar heb je al aan de vloer gedacht?


Di 31 Mrt 2020

Een vloer is vaak het aandachtspunt van de ruimte. Daarnaast stem je je interieur vaak op de kleur van de vloer af. Je wilt natuurlijk dat de vloer makkelijk schoon te maken is en dat alles er netjes uitziet. Welke vloeren zijn er het meest geschikt voor een kantoorpand. Vloerglijders.nl geeft je daar antwoord op.

1. Een houten vloer
Een houten vloer is een niet veelgebruikte vloer in een kantoor, maar het is wel degelijk een goed idee om er beter naar te kijken. Een houten vloer geeft de ruimte namelijk een rustige, fijne en warme uitstraling. Daarnaast zorgt het natuurlijke materiaal voor een goede akoestiek. Een houten vloer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het nadeel van een houten vloer is dat het om de aantal maanden voor wat onderhoud zorgt, maar hier is per bedrijf vaak een oplossing voor te vinden. En extra leuk is het dat je houten vloeren in verschillende verbanden kunt leggen. Wat dacht je van een visgraatvloer bijvoorbeeld?

2. PVC vloeren
Met PVC vloeren ga je helemaal mee met de huidige trend. Deze kunststof vloeren passen in werkelijk elk kantoorpand, omdat ze in eindeloos veel kleuren en varianten te verkrijgen zijn. Daarnaast is PVC materiaal ideaal voor jarenlang gebruik en is het supermakkelijk schoon te maken. Ook dempt PVC het geluid goed, wat zeker in een druk kantoor erg prettig is. Bovendien is PVC relatief voordelig in zowel aanschaf als onderhoud. Ideaal als kantoorvloer als je het ons vraagt!

3. Gietvloer
Wil je helemaal meegaan in de laatste trends? Dan is ook een gietvloer ideaal voor op kantoor. Een gietvloer is naadloos en heeft een moderne uitstraling. Daarnaast kunnen ze in vrijwel iedere ruimte geplaatst worden. Omdat de vloeren naadloos zijn, zijn ze makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Zoals je ziet is de keuze echt enorm, dus ga op onderzoek uit en maak iets moois van jouw kantoor. Zodra je een vloer hebt gekozen, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Het is dan ook goed om de poten van je stoelen en meubels te voorzien van vloerglijders. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kantelbare kunststof stelvoet voor onder je stoelen of meubels. Met deze glijders zorg je ervoor dat je vloer niet beschadigd door het verschuiven en aanschuiven van je meubels.

< Alle nieuwsberichten